Under den här upplevelsen kommer du att kunna fördjupa dig i min familjs långa gårdshistoria.
Det är ett nöje att välkomna dig med en kopp kaffe innan du besöker vår källare och trädgård där vi plockar några grönsaker att använda under lektionen.
Sedan går vi till köket och sätter händerna i degen eller, för att använda ett italienskt uttryck, “mettere le mani in pasta”.
Jag kommer att förklara och tillhandahålla de ingredienser som behövs, deras proportioner, hela processen och metoderna inklusive alla knep och hur man använder alla nödvändiga vägtullar.
Sedan tillagar vi såsen med ingredienser från vår gård, i synnerhet våra ekologiska grönsaker.
Efter tagliatelle och ravioli är det dags att göra den typiskt italienska kakan “tiramisù” enligt min gammelmormors recept.
Vi är nu redo att avnjuta en utsökt rätt med handgjord tagliatelle tillsammans med ett gott glas av vårt ekologiska vin och slutligen den fantastiska tiramisù.
Denna upplevelse inkluderar också en bit av vår hemlagade limoncello.
All mat kommer att tillagas och serveras med vår egen ekologiska extra jungfruolivolja.
Andra saker att notera
Vänligen meddela oss om eventuella annorlunda önskemål eller kostbehov så ska jag göra mitt bästa för att tillgodose dem.