Tycker du om Pasta, Pesto och Tiramisù? Det här är rätt kurs för dig!
Efter några steg möter du mig och min hund Ettore. Skål och aktiviteten kan börja runt de redan förberedda borden.
STEG 1 (TILLAGNING AV TIRAMISU): I detta avsnitt lär du dig hur du från grunden tillreder din bästa traditionella tiramisu. Fem ingredienser och det är klart! Det är lätt, men inte för lätt.
STEG 2 (GÖRA PESTO): I denna del av kursen kommer du att förbereda från grunden den bästa pesto du någonsin har smakat. Sju ingredienser för att matcha denna väldoftande krydda.
STEG 3 (TILLAGNING AV TROFIE-PASTA): Gillar du utmaningar? Den här är till dig. En traditionell ligurisk pasta handgjord med endast 3 ingredienser. Den hemliga konsten att tillverka vår lokala skatt.
Njut av de rätter du lagat med ett glas vitt vin och dela samtal och en avslappnad atmosfär med andra gäster.
Upplevelsen äger rum i mitt privata hem från 1500-talet i Riomaggiore (Cinque Terre) som ligger i byns centrum där min hund Ettore och jag välkomnar dig med ett glas prosecco.
Efter några steg kan du njuta av den fantastiska utsikten över byn och havet från takterrassen på 3: e våningen i byggnaden.
De karaktäristiska färgade tornhusen är byggda efter kullens branta orografi och ger en fantastisk utsikt framför allt från havet.
OBSERVERA: MATALLERGIER OCH INTOLERANSER
- Pesto och Tiramisù är INTE veganska.
- Denna kurs är INTE lämplig för celiaki och är INTE lämplig för personer med svår matintolerans eller allergier.
I händelse av sista minuten-kommunikation kommer du fortfarande att få delta men inget kommer att ges att äta.