expedia
Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 6 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 5 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 3 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 1 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer

Matlagningskurs "Chillo al Coco" och Taino Concept Store

Med Taino Gourmet Cooking Lab
Gratis avbokning
Priset är 930 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 1 d
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Upphämtning från utvalda hotell
  • Flera språk
Översikt
  • aktivitet
  • matlagningskurs
  • Matlagning, mat och dryck

Aktivitetsplats

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Mötesplats/plats för inlösen

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Se tillgänglighet


1-dagars, "Chillo al Coco" matlagningskurs och Taino konceptbutik på flerspråkigt
  • Aktivitetens längd är 1 dag1 d
    1 d
  • Engelska
Prisuppgifter
929,58 kr x 1 vuxen929,58 kr

Totalt
Priset är 929,58 kr
till sön 29 juni
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårTransport med luftkonditionerad minivan
  • Detta ingårDetta ingår Upphämtning och avlämning på hotell
  • Detta ingårDetta ingår Lokala skatter
  • Detta ingår inteDetta ingår inteDrycker & drycker

Bra att veta innan du bokar

  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

I den här klassen får du lära dig om traditionella matlagningstekniker från Taino och använda färska lokala ingredienser för att skapa en aptitretande maträtt som kommer att transportera dig direkt till Karibien. Vår huvudingrediens är den saftiga Red Snapper, som vi kombinerar med kassava, groblad och ris för att skapa en balanserad och smakrik måltid.

Vi börjar med att förbereda fisken, rensa den och krydda den med en blandning av aromatiska örter och kryddor. Sedan går vi vidare till stjärnan i showen, kokosnötssåsen. Med hjälp av färskriven kokosnöt extraherar vi mjölken för att skapa en slät och krämig bas för såsen. Vi kommer att lägga till en blandning av paprika, lök och vitlök för att ge den lite värme och djup smak.

När såsen är klar lägger vi i fisken och låter den sjuda tills den är helt genomkokt, så att smakerna smälter samman på ett vackert sätt. Slutligen serverar vi vår läckra Chillo al coco med kassava, matbanan och ris för en komplett och tillfredsställande måltid.

Den här kursen passar deltagare i alla åldrar, oavsett om du är en erfaren kock eller nybörjare. Du kommer att lämna med en djupare förståelse för det dominikanska köket och en nyfunnen uppskattning för smakerna och teknikerna i Taino-matlagning. Så kom och följ med oss på ett roligt och utsökt matlagningsäventyr!

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic