I den vackra staden Olbia på nordöstra Sardinien kan du uppleva en riktig gastronomisk upplevelse och upptäcka läckra rätter från den sardiska traditionen, men omarbetade på ett modernt sätt. En expertkock kombinerar skickligt olika typer av tapas, som kan göras med bröd, våfflor eller skålar, med olika lokala viner, med råvaror och säsongsbetonade, för att förhöja smakerna. En upplevelse som är tillgänglig året runt och passar för barn, för en gourmet och utsökt lunch eller middag.
Rätterna varierar varje månad beroende på vilka säsongsprodukter som finns tillgängliga i området.
Provsmakningen kommer att baseras på fingermat med tapas skapad av vår kock
Det kommer att finnas ett urval av tio rätter med tapas inspirerade av den sardiska traditionen, omarbetad på ett modernt sätt, med fyllningar av kött, fisk, grönsaker, charkuterier, ostar och mycket mer, kombinerat med 3 glas vin (rött, vitt och bubblor) tillgängliga och varierande beroende på säsong.
Barn i alla åldrar är välkomna: för dem finns en särskild meny tillsammans med läskedrycker.