Lär dig hemligheterna bakom det äkta balinesiska köket på den här halvdagskursen i en traditionell by. Stanna till vid en risodling vid solnedgången för natursköna vyer och få matlagningsinstruktioner från erfarna kockar i en vacker köksträdgård.
Lämna hotellet och ge dig iväg på ett gastronomiskt äventyr genom staden. Ditt första besök är på en risodling i området, där du får lära dig hur denna balinesiska huvudingrediensen odlas och förbereds Se på solnedgången och njut av idylliska vyer över det vackra landskapet.
Därefter stannar du i Laplapan, en traditionell balinesisk by, där du får se hur lokalbefolkningen bor medan du interagerar med jordbrukare och bybor, och undersöker det traditionella templet.
Gör dig sedan redo för din matlagningsupplevelse där du lagar balinesisk mat med dina utvalda ingredienser. Expertkockar finns till hands för att vägleda och hjälpa till under matlagningskursen, och recept och anteckningar finns att använda och ta hem.
Prata med de andra kockarna och lär dig smarta tekniker när du lagar tre förrätter, fyra huvudrätter och en balinesisk dessert.
Efter lektionen får du sätta dig ner och njuta av en utsökt balinesisk måltid – utöver dina egna kulinariska verk.