Sätt dina sinnen i rörelse med en biljett till Paradis Latin Show i Paris. Fördjupa dig i den lokala konstscenen med denna lockande kväll av sensualitet, poesi, känslor och humor efter att du har avnjutit en utsökt 3-rätters måltid under pre-showen.
Gå in i kabarén och bli välkomnad av skådespelare, dansare och artister. Dyk ner i en surrealistisk och överraskande atmosfär.
Medan du äter kan du njuta av ett framträdande av en exceptionell sångare och se en unik kabaréföreställning. Slutligen kan du njuta av den fantastiska showen L'Oiseau Paradis.
Välj mellan 2 middagsshowmenyer, Automn/Winter “Prestige” eller “Gustave Eiffel” signerad av Guy Savoy
Automn/Winter Eiffel Prestige Meny
Starters
Paté av fjäderfä och kalvkött med pistagenötter och rödbetor som krydda.
eller
Färger Paradis
Rökt lax, pepparrotsgrädde, broccolipuré, laxägg och sabayon med rökt smör
eller
Svampvelouté, “blomkål-hasselnöt”, krispig Comté-ost
Huvudrätter
Lax i “Koulibiac”-stil, vit smörsås ingefärainfusion
eller
Cocotte “biff & morötter”
eller
Grönsaker i flera färger, ägg och parmesan
Kokta grönsaker: artiskockspuré, flerfärgade morötter, gula betor, kanderade tomater, purjolök, flerfärgade rädisor och rovor. Ekologiskt ägg, parmesantufflé och gräslök
Desserter
Fransk kyss
Exotisk smak, ananassorbet combawa, inlägg av mango och passionsfrukt, på en kexkaka med ladyfinger överdragen med mörk choklad
eller
Päron i kvitten
Vispad päronganache, inlägg av kvittenpasta, mördegskaka. I form av ett moln och en fjäder av vit choklad.
Automn/Vinter meny
Terrin av gåslever, chutney av “butternut-kumquat”, melba toast
eller
Ägg cocotte, kastanjer och vit tryffelemulsion
eller
Remoulad av avokado och krabba, skaldjursgelé, Granny Smith-äpple och en blandning av krasse, shiso, rädiskkrasse och krasseblomma.
Sillfilé med söta kryddor, jordärtskocka, beurre blanc med koriander, rostad smak
eller
Havskräftmedaljonger, saffransgrönsaker “bourride style”
eller
Paradis Wellington “serveras sällsynt”
Nötköttfilé, duxelles av parisisk svamp, cecina (nötköttsskinka) i smördeg Baked rare, nötköttsjuice med portvin
Efterrätter av Pierre Hermé
Infinitly Lemon av Pierre Hermé
Citronkräm, rått citronkött, kanderad citron, lätt citronkräm, citronkaka,
Citrongelé, citronglass, krispig citronmaräng
eller
Ljuv njutning
Initiering av smaker, texturer och temperaturer kring mjölkchoklad och hasselnöt
Drycker: Drycker: 1/2 flaska mineralvatten - 1/2 flaska rött vin - 1/4 flaska champagne.
*Paradis Latin urval