Upptäck några av hemligheterna bakom det franska köket under en matlagningskurs i Paris i en liten grupp. Klassen hålls i Quartier Latin och är vanligtvis begränsad till mellan 3 och 7 personer för att hålla det intimt och personligt.
Du välkomnas klockan 09.00 med croissant, kaffe och te. När du har lärt känna varandra kan du bege dig till en närliggande utomhusmarknad för att hitta de färskaste ingredienserna till din kurs och uppleva lite av den lokala färgen i Quartier Latin.
När du är tillbaka på skolan vid 10.30 är det dags att bygga upp din meny beroende på vilka ingredienser som fanns tillgängliga. Det kommer att inkludera en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt med fokus på klassiska franska tekniker, som glass och vinmos. Lär dig hur man planerar en måltid och vad som kan förberedas i förväg.
Efter cirka två timmars matlagning - förstärkt med ett eller två glas vin - är det dags att njuta av en utsökt måltid, tillsammans med röda och vita viner och generösa portioner ost. Du sitter i den vackra miljön och får sällskap av en infödd fransman som behärskar det engelska språket och som kan berätta om fransk mat och kultur.
Lunchen slutar vanligtvis runt 15:00 - men ingen kommer att skynda ut dig från dörren!