Ta dig till Quartier Latin och upptäck den äldsta kabarén i Ljusets stad, Paradis Latin. Hoppa över biljettköerna och gå direkt in, där du får ett VIP-välkomnande och eskorteras till de bästa platserna i huset.
Njut av upplevelsen före showen när du gör dig redo för en trerättersmeny designad av Guy Savoy, ambassadör för fransk fine dining och stjärnkock.
I VIP Automn/Winter-menyn ingår ett urval av tre förrätter:
Foie Gras Terrine med “Butternut-Kumquat” Condiment och Melba Toast
eller
Ekologisk äggkokott med svamp och kastanjer, kycklingbuljong infuserad med vit tryffel
eller
Avokado, räkor och passionsfrukt, kokosemulsion
Förrätten följs av ditt val av huvudrätt:
Havsbraxen Tian “Bonne Bouille” Style
eller
Medaljonger av marulk med selleririsgratin och kryddor av tranbär och pumpafrön
eller
Paradis Latin kalvkött Wellington
Ett urval av desserter av den franske konditorn och chokladmakaren Pierre Hermé kompletterar VIP-middagens meny:
Cheesecake Infiniment Chocolat
eller
Baba Infiniment Noisette
I din VIP-meny ingår också en halv flaska mineralvatten och en halv flaska Bollinger Champagne per person.
Efter middagen är det dags för L'Oiseau Paradis-showen. Föreställningen är regisserad och koreograferad av Kamel Ouali och blandar sensualitet, poesi, känslor och komedi. Se dansare, sångare och akrobater ta plats på scenen med stöd av modern teknik för en oförglömlig kabaréupplevelse.
Minns din kväll på den äldsta parisiska kabarén med ett gratis souvenirfoto.