Efter den här läckra matlagningskursen kommer du aldrig mer att nöja dig med vanlig pasta. Lär dig av din lokala expertkock hur du gör pasta från grunden och hemligheterna bakom en hemlagad tiramisu - precis som en riktig italienare! Du får lära dig historien bakom dessa berömda rätter tillsammans med dina nya matintresserade vänner, och i slutet av kursen får du sitta ner och äta allt du har lagat! Du har aldrig ätit en sån här lunch förut.
Du börjar din kurs med ett välkomstglas prosecco - det bästa sättet att lära känna din kock och alla andra som du ska laga mat med. Sedan är det dags att börja laga mat! Lär dig av experten när du blandar och rullar degen, dricker några drinkar till och sedan skär degen. Du kommer att få färsk, handgjord fettuccine som är redo att tillagas.
Därefter förvandlar du din kokta pasta till en av våra mest kända stapelvaror - carbonara eller cacio e pepe, och gör dig redo att njuta med ett glas lokalt vin eller en alkoholfri dryck som du väljer.
Och låt oss inte glömma den obestridda mästaren bland italienska desserter: tiramisu. Vi lär dig exakt hur du gör det och låter dig ta med dig receptet så att du kan imponera på alla hemma. Under hela kursen får du lära dig historien bakom dessa rätter och hur de har blivit stapelvaror i den italienska matlagningen.
När all matlagning är klar är det dags att äta. Sätt dig ner med dina nya matglada vänner och smaka på allt du har lagat. Avnjut med drinkar och avsluta med ett härligt och uppfriskande glas limoncello.
Så sätt på dig förklädet, ta fram redskapen och gör dig redo för en virvelvind av läckerheter.