Ett nytt gastronomiskt och kulturellt utrymme med rötter i Algarve, som förstÀrker lokala traditioner. Vi strÀvar ocksÄ efter att erbjuda en unik och minnesvÀrd mÄngkulturell upplevelse genom vÄra temakvÀllar.
Kom och upptÀck vÄr arabiska natt, Njut av en mystisk arabisk natt med tapasprovning och en atmosfÀr vÀrdig tusen och en natt, med levande magdans.
Njut av ett arabiskt möte med vÄrt arabiska kök med levande magdansare.
FörrÀtter: Hemlagad pitta
1: Hummus med selleri- och morotsstavar
2:a ögonblicket: Vegetabilisk Cous Cous
3:e ögonblicket: Shakshuka Tomatbaserad dip / Soppa med pocherat Àgg
4:e ögonblicket: Babaganoush Aubergine bas Dip / Soppa
5:e ögonblicket: Kofta Lamm kebab
6:e ögonblicket: Roz bel Laban rispudding i arabisk stil
AllGarbe: traditionell gastronomi med sitt ursprung i havet, Àr mötesplatsen för fisk- och skaldjursÀlskare.
En gĂ„ng kallad Algarbe Alandalus (Gharb al-Ăndalus), vilket motsvarar den vĂ€stra delen av det moriska Andalusien. Detta var ursprunget till namnet Algarve, med djupa likheter i det arabiska arkitektoniska arvet, sprĂ„kligt och konstnĂ€rligt.
Det Ă€r den hĂ€r regionens historia, seder och sjĂ€l som vi bevarar i vĂ„rt namn och pĂ„ vĂ„ra vĂ€ggar som Ă€r tĂ€ckta med traditionella blĂ„ kakelpaneler som för tankarna till storheten hos âfolket i vĂ„rt landâ - PortimĂŁo.
Det hÀr Àr en restaurang helt i Algarves anda, med ett team som nÀstan uteslutande bestÄr av lokal personal. Alla produkter Àr lokala och fÀrska, vilket bevarar smakerna i varje matrÀtt, i dess traditionella matlagning.
FrÄn havet tar vi med oss fÀrsk fisk frÄn vÄr kust till ditt bord, grillad lÄngsamt och med alla safter som fÄr det att vattnas i munnen. Utan att glömma drottningen av staden Portimão, som ocksÄ Àr bilden av vÄr logotyp, den vackra sardinen som Àr kÀnd för att vara kolgrillad och Àts av fÀrskt bröd indrÀnkt i fiskens juice, serverad med en utsökt Algarvian-sallad med oregano och paprika.
Om du inte redan har gjort det vet du inte vad du gÄr miste om!
https://www.youtube.com/watch?v=BE3J6Png-ok&t=4s