expedia
Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 5 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 13 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 6 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class
Picture 12 for Activity Porto Torres: Sardinian Fresh Pasta Cooking Class

Porto Torres: Matlagningskurs för färsk pasta från Sardinien

Med Escursì - experience sardinia
Gratis avbokning
Priset är 1 210 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 3 tim 30 min
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Ha kul när du lär dig traditionella metoder för tillverkning av färsk pasta
  • Njut av den autentiska smaken av Sardinien och ta hem den pasta du har tillagat
  • Njut av en morgon med en lokalbo på ett lantligt hus omgivet av natur

Aktivitetsplats

    • Porto Torres
    • Porto Torres, Sardinia, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

    • The guide will be waiting for you at Tenute Li Lioni, at the address indicated
    • Porto Torres, Sardegna, Italy

Se tillgänglighet


Porto Torres: Matlagningskurs för färsk pasta från Sardinien
  • Aktivitetens längd är 3 timmar och 30 minuter3 tim 30 min3 tim 30 min
  • Engelska
Starttid: 09.00
Prisuppgifter
1 209,50 kr x 2 vuxna2 419,00 kr

Totalt
Priset är 2 419,00 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårLaboratorium med färsk pasta från Sardinien
  • Detta ingårDetta ingår Förkläde och utrustning krävs
  • Detta ingårDetta ingår Välkommen lokal frukost
  • Detta ingårDetta ingår Slutlig provsmakning av de produkter som tillverkats under laboratoriet
  • Detta ingår inteDetta ingår inteLunch

Bra att veta innan du bokar

  • Inte tillåtet: Husdjur:
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

En upplevelse för alla som älskar eller bara är nyfikna på typiska sardiska recept: ett laboratorium för färsk pasta i Porto Torres, i köket på en riktig restaurang! Du får lära dig hur man tillagar symboliska rätter från Sardinien: “culurgiones ogliastrini”, “maccarones de busa” och sardisk gnocchi. Dina lärare för en dag kommer att vara Simona och Annarita, som för vidare de regionala traditioner som ärvts från generation till generation. Ett laboratorium som kommer att skapas utifrån din förberedelsenivå, där du kan lära dig grunderna för att upprepa hemma. Det börjar med en välkomponerad frukost och slutar med en god smak och att man tar med sig produkten. Slutligen, om du vill, kan du stanna kvar för en välförtjänt lunch!

Program:

  • Ankomst till anläggningen kl. 9.00
  • Välkomstfrukost
  • Kursstart kl. 9.30
  • Avslutning av kursen kl. 12.30

Syftet med workshopen är att berätta och lära deltagarna hur man tillverkar sardisk hantverkspasta:

  • Kultiveringsmetoder ochliastrini
  • Maccarones de busa
  • Gnocchi sardi

Eftersom det finns tre traditionella pastaprocesser kommer cirka 45 minuter att ägnas åt varje typ.

Varje deltagare får med sig allt de har producerat hem.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Porto Torres
    • Porto Torres, Sardinia, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • The guide will be waiting for you at Tenute Li Lioni, at the address indicated
    • Porto Torres, Sardegna, Italy