Lär dig laga mat som en infödd italienare med denna smågruppskurs. Efter en prosecco och antipasti mottagning kommer vi att göra tiramisù och färsk pasta från grunden, med hjälp av traditionella romerska recept som kärleksfullt överförts från la nonna.
Denna interaktiva kurs hålls antingen i ett 1600-talspalats nära Piazza Navona eller bara några steg från Pantheon och leds av vår entusiastiska engelsktalande kock. Vår kurs är perfekt för barn och vuxna, lokalbor och besökare, och är utformad för alla som har en passion för utsökt mat, att ha kul och lära sig något nytt.
Skapa krämiga lager av bittersöt smak i traditionell tiramisù
Vi börjar med att sätta ihop läckra lager av len grädde, fylligt kaffe och söt kakao till en fyllig och välsmakande tiramisù. Denna dessert är enkel men effektiv och gör att du känner dig mätt, belåten och vaken. Faktum är att det är espresson som ger tiramisu dess italienska namn, som bokstavligen översätts till “plocka upp mig”!
Tillaga smakrik säsongspasta för hand
Medan tiramisù sätter sig blandar, knådar och rullar vi ut vår färska handgjorda pasta innan vi tillsätter den med säsongens favoritsmaker. Färgsprakande pumpatortellini på hösten, lätta rullar av fettuccine med aubergine på sommaren, och saftiga ravioliknödel fyllda med rik, krämig ricotta di pecora ja, i princip när som helst på året!
Koppla sedan av och smaka på dina handgjorda kulinariska skapelser
Strö över ett urval av överdådiga italienska ostar och din läckra måltid är redo att ätas! Fira med vänligt, festligt sällskap och ett perfekt urval av röda och vita viner och läskedrycker.
Tillbringa en rolig dag i den eviga staden genom att laga något speciellt på en vacker historisk plats och upptäck din inre kock med vår familjevänliga matlagningskurs i Rom.