expedia

Privat rundtur i Parmigiano Reggiano, Prosciutto och Balsamico

Med SLOW EMOTION
Gratis avbokning
Priset är 4 029 kr per vuxen* *Få ett lägre pris genom att välja fler än två vuxna
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 5 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Upphämtning från utvalda hotell
  • Flera språk
Översikt
  • Lär dig mer om tillverkningen av de mest värdefulla Emilia DOP-produkterna!
  • Smaka på den äkta Parmigiano Reggiano DOP
  • Upptäck Modenas svarta guld, den traditionella balsamvinägern DOP

Aktivitetsplats

    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Se tillgänglighet


Parmigiano Reggiano, Prosciutto och Balsamico-upplevelse
  • Aktivitetens längd är 5 timmar5 tim
    5 tim
  • Engelska
Starttid: 09.00
Prisuppgifter
4 029,48 kr x 2 vuxna8 058,96 kr

Totalt
Priset är 8 058,96 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårDen innehåller
  • Detta ingårDetta ingår Privat förare
  • Detta ingårDetta ingår Privat guide
  • Detta ingårDetta ingår Besök på Parmigiano mjölkgård, Prosciutto-fabrik och Balsamico-producent
  • Detta ingårDetta ingår Provsmakning av Ricotta, Parmigiano Reggiano och Pignoletto-vin
  • Detta ingårDetta ingår Provsmakning av Prosciutto di Modena DOP och Lambrusco-vin
  • Detta ingårDetta ingår Provsmakning av traditionell balsamvinäger från Modena i olika åldrar

Bra att veta innan du bokar

  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Fråga vilken italienare som helst vad deras favoritregion att äta är och svaret kommer troligen att vara Emilia-Romagna! Bologna, Modena och Parma, för att bara nämna några städer i Food Valley, är hem för några av de kulinariska specialiteter som har gjort Italien känt över hela världen, som Parmigiano Reggiano, Prosciutto di Modena och traditionell balsamvinäger.

Vår tur kombinerar ett besök bakom kulisserna och provsmakningar av dessa fantastiska produkter.
Vi hämtar dig med en privatchaufför på ditt hotell runt kl. 9.00 och kör dig till det första besöket där du får assistera vid produktionen och upptäcka hemligheterna bakom tillverkningen av ostarnas konung, Parmigiano Reggiano DOP. Den bästa tänkbara avslutningen blir en provsmakning av ricotta gjord samma dag, olika åldringar av Parmigiano och tilltugg med tryffelsmakande grädde kombinerat med ett glas av vårt typiska Pignoletto-vin från Bolognas kullar.
Nästa gourmetstopp blir en familjeägd hantverksmässig skinkfabrik där vi lär oss produktionsprocessen bakom denna delikatess och avslutar med en Prosciutto di Modena DOP-provning serverad med lokalt Lambrusco-vin.
Vi avslutar vår smakupplevelse med att upptäcka hemligheterna med Modenas svarta guld, den traditionella balsamvinäger som du kommer att smaka “ung”, 12 år gammal, och “extra gammal”, minst 25 år gammal!

Återkomsten till Bologna kommer att ske omkring kl. 14.00.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy