Möt din vänliga vinmakare och upplev en unik upplevelse på Rhodos. Upptäck lokala druvsorter och besök vingården.
Besök vingårdarna, vi förklarar noggrant vår vinodling och vinifieringsmetoder när vi besöker varje olika produktionssteg.
När vi har tagit in solen går vi fram till utomhusbaren för att få en djupgående vinprovning samtidigt som vi diskuterar oenologiska metoder vi använder.
Efteråt vädjar vi till din aptit genom att göra en matlagningslektion, där deltagande är valfritt men oftast ganska roligt.
I slutet av matlagningsdelen kan du slå dig ner vid vårt restaurangområde med utsikt över vingårdarna, där du serveras en flerrätters måltid i tapasstil. Vi kallar dem “mezedes” och vi känner att de följer temat att upptäcka det grekiska köket och ge många möjligheter att para ihop de olika vinerna från vår produktion.
Menyn är mestadels vegetarisk: lokalt bröd, grekisk sallad, tzatziki, tirokafteri, aubergine sallad och mer.
Efter att din måltid är avklarad bjuder vi in dig inomhus där vi iscensätter vårt destilleri, beskriver våra destillationsmetoder och slutligen ger dig ett smakprov på vårt lokala pressade druvdestillat “tsipouro” som fungerar bäst som matsmältning.