Lär dig 7 av Brasiliens favoritrecept i en 4-timmars matlagningskurs. Matlagningsstudion ligger i Copacabana-regionen och erbjuder besökare en inblick i tekniker, ingredienser och smaker i det brasilianska köket i sällskap med en erfaren inhemsk kock.
Lär dig hur man gör ett traditionellt recept och efter att måltiden har tillagats, sitta ner med instruktören för att skåla för dina ansträngningar och smaka på frukterna av ditt arbete tillsammans med kokosnötsdrycker och caipirinhas!
Ingredienserna som används finns över hela världen, så du kommer att kunna göra dessa rätter hemma också!
Oavsett om du är matlagningsentusiast eller nybörjare lovar den här matlagningskursen att bli en rolig och underhållande upplevelse du aldrig kommer att glömma.
På måndagar, onsdagar och fredagar serveras skaldjursrätten Moqueca och på lördagar serveras Feijoada med svarta bönor. Till varje rätt serveras kassavapinnar och två alkoholhaltiga drycker.
Med max 7 deltagare per klass får du en mer personlig upplevelse där instruktören guidar dig genom matlagningsprocessen och svarar på alla frågor du kan tänkas ha.
Efter att du har förberett och lagat mat äter du din överdådiga brasilianska måltid.
En praktisk kurs där du får se hur bra det är att uppfylla några brasilianska recept! 5 rätter + 2 drinkar.
Träffa din instruktör för att börja ditt matlagningsäventyr. Ingen erfarenhet krävs, och du kommer garanterat att lära dig något nytt om det brasilianska köket och den brasilianska kulturen, oavsett om du är nybörjare eller erfaren kock.
Provsmakningsmeny
- Stekt ost med kryddig guavamarmelad
- Clambered Stekt korv i skivor
- Lime Caipirinha
- Batida de coco-dryck
- Feijoada med fläsk och bönor eller Moqueca med skaldjur (beroende på dag)
- Bananfarofa med smaksatt ris
- Överraskningsdessert, Denna varierar beroende på de exotiska frukter som finns tillgängliga eller de sötsaker som vår kock producerar på sin gård, som brigadeiro eller doce de leite