Upplev underverket med Jubilee i Rom med en festlig pastatillverkningskurs som genomsyras av italiensk tradition. Oavsett om du är på pilgrimsfärd eller utforskar Rom med nära och kära, kom till oss för att tillverka färsk pasta, njuta av vårt ekologiska vin och omfamna andan av förnyelse och gemenskap medan du njuter av Italiens tidlösa smaker!
Lär dig hantverket att göra pasta av kockar under en matlagningsworkshop i Rom. Använd en kavel och en pastaskärare för att göra 3 olika sorters pasta. Se hur äkta italiensk sås tillverkas och njut av dina kreationer tillsammans med din grupp.
Samling vid matlagningsskolan i centrala Rom. Ta på dig köksförklädet och följ kockarnas steg-för-steg-instruktioner för att göra ravioli, tortellini och fettuccine i olika former med hjälp av ägg och mjöl. Bli bättre på att använda kavel och pastaskärare.
Ta sedan reda på alla steg för att förbereda såser, inklusive “Pommarola” (tomatsås). Tomatsåsen förbereds i förväg eftersom den måste koka i 2 timmar, medan såsen med smör och salvia till ravioli och tortellini tillagas av kocken framför dig.
Slutligen sätter du dig till bords med din grupp och smakar på pastan som du har gjort, tillsammans med de läckra såserna.
Prata med de andra deltagarna medan du äter och njut av den vänliga italienska atmosfären. Smutta på ekologiskt toskanskt vin, kallat Dalle Nostre Mani, som produceras på aktivitetsleverantörens gård. Ta lite dessert och en limoncello-shot för att avsluta din kulinariska upplevelse.