På det här guidade äventyret får du lära dig allt om kakaoträdet, se hur choklad tillverkas av kakaobönor och smaka på tropiska frukter. Skäm bort dina smaklökar och tillfredsställ din själ med en omfattande provsmakning av 20 olika sorters choklad - en riktig superfood som innehåller protein, kolhydrater och fett.
Besök en hållbar gård, lär dig mer om kakaoträdet, permakultur och hållbart jordbruk och se hur choklad tillverkas. Njut av en omfattande provsmakning med 20 typer av choklad - alla odlade på Hawaii med hög kakaoprocent. Prova enstaka sorter från Kauai eller vanlig 85-procentig med färska rostade nibs, cajunkrydda, tryffel, ingefära, macadamianötter, rostad kokosnöt och tahitisk lime.
Några av smakproverna är mole, kokosmjölkscurry, garam marsala, kryddpeppar, havssalt, mandelsmör, vitlök, blåbär, apelsin med criollo nibs och körsbär. Garden Island Chocolate använder en stenmelanger för att mala bönorna - vilket bevarar de medicinska egenskaperna och den höga andelen kakao - och bibehåller höga halter av flavonoler (antioxidanter), teobromin, fenyletylamin och anandamid.
Gården gör också varm choklad i latinamerikansk stil med färskmald chokladlikör, färska hela vaniljstänger, malda kryddor, färsk kokosmjölk och honung - inget rörsocker. Smaka på kakao, litchi, stjärnfrukt, brödfrukt, jackfrukt, longon, grapefrukt, rambutan samt mandariner, ananas, macadamianötter, sockerrör, mango, durian, mangostan, acai och lokal honung.