Din kulinariska upplevelse börjar kl. 17.00, då dina guider hämtar dig från ditt hotell eller annan önskad plats. Härifrån går första stoppet till en takbar där du kan njuta av en öl medan du njuter av den pittoreska solnedgången.
Sedan går vår grupp till en vapenkällare som en gång byggdes för att rangers skulle kunna gömma sig och använda samma källare för att attackera självständighetspalatset 1968. och här kommer vi att belöna vietnamesisk traditionell saigon-öl.
Därefter stannar du vid Nguyen Thien Thuat Street. Denna plats har integrerats mycket väl, med invånare från många olika delar av Vietnam. Av den anledningen är köket både fascinerande och mångsidigt. Därefter tar du en kort promenad för att utforska och förstå mer om lokalbefolkningens livsstil och områdets historia, samt många andra berättelser om byggnaden.
Ni fortsätter sedan att köra till den största blomstermarknaden i Saigon. Nästan alla sorters blommor som säljs här kommer från olika delar av Vietnam, och denna marknad är också den berömda grossistmarknaden i Ho Chi Minh City. vi kommer att njuta av grillat rispapper med massor av toppings som babyräkor, fläskkött, grön lök, ost och ägg. Därefter njuter vi av grillade köttspett tillsammans med lokal öl.
Nästa stopp blir en lokal pub för hantverksöl där du får smaka på öl med tropiska frukter från Vietnam som är unika öl bryggda med konstiga och konstiga namn när dina guider delar med sig av sina hantverkshistorier. Här får du se hur vietnameserna smakar öl och du får också stifta bekantskap med några av de mest populära ölmärkena i Vietnam.
Ditt sista stopp är alltid en favorit, eftersom du stannar till vid en mycket lokal restaurang där du kan njuta av många olika sorters mat som saltade räkor med en mängd lokala kryddor, ångad bläckfisk med lök och ingefära och dricka typiska vietnamesiska lokala ölsorter.
Efter det tar vår guide dig tillbaka till ditt hotell för att avsluta turnén.