Smak av Emilia-Romagna: Parmigiano, Prosciutto och Balsamvinäger från Modena
4,9/5
4,9 av 5Allmänt
Översikt
Aktivitetsplats
Mötesplats/plats för inlösen
Se tillgänglighet
Smak av Emilia-Romagna: Parmigiano, Prosciutto och Balsamvinäger från Modena
Följ dina smaklökar till hjärtat av Italiens mest berömda foodie-region på denna Emilia-Romagna-dagstur från Florens. Denna turné ger dig chansen att upptäcka i första hand hur produkter som är kända över hela världen för sin smak och höga kvalitet tillverkas.
Denna region är känd för Parmigiano Reggiano, Balsamvinäger och Prosciutto. Troligtvis är du redan bekant med dessa produkter, men visste du att de ursprungliga tillverkas exklusivt i Emilia-Romagna? Lär dig om flera hundra år gamla produktionsmetoder som gör dessa specialiteter uppskattade över hela världen.
Hela dagen kommer du att njuta av tre olika provningar: Parmesanost, Prosciutto skinka och balsamvinägerprovning. På den balsamvinägerproducerande egendomen kommer en traditionell lunch typisk för Emilia-Romagna att serveras. Den här kulinariska upplevelsen kommer också att handla om parning mellan balsamvinäger och mat: rätter kommer att paras ihop med olika typer av balsamvinäger som tar fram de bästa smakerna från varje serverad tallrik.
Vad ingår och vad ingår inte?
Bra att veta innan du bokar
- Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen
- Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer
- Barn måste åtföljas av en vuxen
- Minsta dricksålder är 18 år
- Om du har några särskilda kostbehov, vänligen meddela oss i förväg
- I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.
- Denna aktivitet tillhandahålls av en professionell näringsidkare (en part som agerar inom ramen för sin bransch, sin verksamhet eller sitt yrke).