expedia

Souvlaki-klass i Mykonos

Med Cretan Spiti
8 av 10
Allmänt
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Lär dig hemligheterna bakom en god souvlaki
  • Gå igenom alla steg, från förberedelse till grillning.
  • Njut av en souvlaki som du har lagat själv.

Aktivitetsplats

    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Mötesplats/plats för inlösen

    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Se tillgänglighet


Aktiviteten är tyvärr inte tillgänglig lör 19 juli
Välj ett annat datum
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårMatlagningskurs i grekisk souvlaki
  • Detta ingårDetta ingår Inträdesavgift till gården
  • Detta ingårDetta ingår Provsmakning av grekisk souvlaki med en grekisk sallad och en öl
  • Detta ingårDetta ingår Minnesfotograferingar
  • Detta ingårDetta ingår Hämtning och lämning på hotell eller i hamn

Bra att veta innan du bokar

  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Alla som har besökt Grekland har minst en gång smakat den berömda “souvlaki”. Det anses vara den nationella snabbmaten och ett varumärke för den grekiska kulturen. Det är en smakfull kombination av små bitar eller skivor av kött och ibland grönsaker som grillas på ett spett. Den äts ofta direkt från spettet medan den fortfarande är varm, men serveras numera oftast i ett rullat pitabröd, med citron, såser (ofta tzatziki), grönsaker som skivad tomat och lök och ibland stekt potatis.

Konsten att laga souvlaki kan läras ut på Mykonian Farm där gästerna kommer att förflyttas och välkomnas hjärtligt av gårdens föreståndare. De kommer att eskorteras till ett särskilt arrangerat område på gården, där de kommer att se och lära sig hemligheterna med att göra den bästa souvlaki i Mykonos. Kursen omfattar marinering av ingredienserna, spettning av köttet, förberedelse av grönsakerna (skärning, skivning) och en matlagningsdemonstration av huvudsåsen till souvlaki, tzatziki. Deltagarna kommer sedan att delta i en tzatziki-tävling med målet att göra den bästa såsen. Vi fortsätter sedan med att grilla köttet och till sist lindar vi in alla ingredienser i pitabröd.

Alla deltagare kommer att skapa sin egen souvlaki (naturligtvis under överinseende av grillmästaren), som de sedan får njuta av tillsammans med en grekisk sallad och en öl.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Mykonian Spiti Traditional Farm A
    • Mykonos, Greece