Traditionell Bryggmästarverkstad Besök & Middag med Magkeolli
5/5
5 av 5Allmänt
Översikt
Aktivitetsplats
Mötesplats/plats för inlösen
Se tillgänglighet
Traditionell Bryggmästarverkstad Besök & Middag med Magkeolli
Gastro Tour Seoul tar vuxna att besöka en verkstad för en riktig hantverkare i Korean Brew Master. Med mat och dryck inkluderat kommer du att introduceras till koreansk kvalitetsalkohol som Soju (destillationsalkohol), Takju (den ursprungliga spriten för Makgeolli) och Yakju (risbryggt vin) från denna lokala bryggare. Du kommer att få möjlighet att lära dig om hela processen att förvandla ris till Soju och Takju(Makgeolli) och du kommer djupt in i hjärtat av koreansk alkoholkultur när du utforskar detta dolda bryggeri som bara är känt för de sanna lokalbefolkningen.
Denna 2,5 ~ 3 timmar långa rundtur kommer att introducera dig till mästare hantverkare som brygger och destillerar enligt hävdvunna metoder. Provsmakningarna följs av en traditionell hemlagad koreansk middag som serveras tillsammans med skålar med Makgeolli.
Denna turné introducerar koreansk traditionell gästfrihet när gäster besöker min plats. Vi serverar gästerna husmanskost och hembryggning tillsammans.
Vad ingår och vad ingår inte?
Bra att veta innan du bokar
- Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten
- Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer
- Minsta ålder är 21 år
- Minimaltal gäller. Det finns möjlighet till avbokning efter bekräftelse om det inte finns tillräckligt med passagerare för att uppfylla kraven. Om det här inträffar får du ett alternativ eller full återbetalning.
- Minst 2 personer per bokning krävs. Ensam resenärer, var god kontakta oss individuellt.
- Max 12 personer per bokning
- Fungerar i alla väderförhållanden, klä klä på lämpligt sätt
- Bekväma gångskor rekommenderas
- I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.
- Denna aktivitet tillhandahålls av en professionell näringsidkare (en part som agerar inom ramen för sin bransch, sin verksamhet eller sitt yrke).