expedia

Läcker workshop för chokladtillverkning

Med Sissys Gourmet Delights
Gratis avbokning
Priset är 928 kr per resenär
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 4 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Gör handgjord choklad med hjälp av professionella formar
  • Gör din egen chokladfyllning
  • Skapa presenter till vänner och familj
  • Lär dig om de näringsmässiga fördelarna med denna fantastiska delikatess
  • Särskilda behov tillgodoses

Aktivitetsplats

  • Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • Blackburn, Victoria, Australien

Mötesplats/plats för inlösen

  • Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • 3130, Blackburn, Victoria, Australien

Se tillgänglighet


Lektion för att göra choklad
  • Aktivitetens längd är 4 timmar4 tim
    4 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck

Sylvia är vår vanliga chokladmakeri (15-års erfarenhet) och då och då har vi gästchokladtillverkare, alla med en överflöd av erfarenhet för att hålla en workshop på ett underhållande sätt.

Språkval: Engelska
Prisuppgifter
928,28 kr x 1 resenär928,28 kr

Totalt
Priset är 928,28 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingår
    Alla ingredienser och redskap
  • Detta ingårDetta ingår
    Verkstad för chokladtillverkning

Bra att veta innan du bokar

  • De flesta åldersgrupper tillåtna men det beror på individens intresse under en 4-timmarsperiod.
  • Detta är en 4-timmars workshop men vi har en halvvägs paus med varm choklad och våra egna kex
  • Vi levererar allt som behövs & du tar bort allt du gör
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Både professionella matälskare och chokoholister kommer helt enkelt att älska denna workshop för nybörjarchokladtillverkning. Till att börja med kommer en professionell chokladproducent att tala om processen att förvandla kakaobönor till ett chokladblock och ge dig lite välsmakande information om chokladens historia. Då är du redo att temperera chokladen och förvandla den till chokladläckerheter!

Korrekt temperering av choklad är nyckeln till perfekt gjorda delikatesser. Under workshopen kommer du att arbeta med endast belgisk couverture-choklad av högsta kvalitet, som i genomsnitt överstiger 64 procent kakao. Du kommer att göra ganachefyllning, välja din egen smaksättning och hälla i formar som är samma som de som används av världens främsta chokladtillverkare! Du kommer också att få kalla på din kreativa sida när du gör små lockar och andra dekorationer till dina choklad. En av de bästa sakerna med den här klassen är storleken. Med högst 9 deltagare i gruppen kommer ni alla att arbeta tillsammans och få all den uppmärksamhet ni behöver för att få fram din innersta chokladkreativa känsla!

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • Blackburn, Victoria, Australien

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    Sissys Gourmet Delights
    • 7 Canterbury Road
    • 3130, Blackburn, Victoria, Australien