Din rundtur börjar klockan 16:00 med upphämtning från ditt hotell. Sedan kör du i en luftkonditionerad bil till Assi Ghat, den sydligaste ghaten i Varanasi och det första stoppet på turen. Efter att ha utforskat ghatet tar din guide dig att prova den första rätten i denna gatumatstur, poori sabzi. Varm och krispig poori eller kachori är fylld med dal och serveras med en kryddig potatissås.
Därefter är det dags att smaka på några av de berömda sötsakerna i Varanasi. Prova jalebi, en goding gjord av friterad smet. Smaka sedan på shahi turka, en indisk brödpudding. Båda dessa matvaror serveras krispiga och varma, med mycket sirap. Efteråt serveras du en lassi i lergodsglas. Lassi är en yoghurtdryck smaksatt med kardemumma och garnerad med pistagenötter, färsk grädde och några droppar rosenvatten. Du kan också prova och antal andra indiska sötsaker.
Varanasi är känt för aloo tikki chaat, potatisbiffar med kikärtscurry och garnerad med grön chutney, och pani puri, ett ihåligt mellanmål fyllt med olika spån. Äntligen kan du prova den bästa tuggpaan i Varanasi. Efter att ha smakat alla dessa läckra gatumat kommer du att släppas tillbaka till ditt hotell runt 19:00.