Spara 10% på denna veckas populära resmål

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Gratis avbokning

Populära av en anledning! Se och boka våra favoriter just nu, redo att upptäckas till säsongens bästa priser. Se informationVeckans nyhet: Favoritdestinationer

Börjar du bli sugen på en resa? Behöver du lite luftombyte? Det kanske är dags att boka din nästa semester. Speciellt när du har sett våra många frestande erbjudanden på några av världens toppdestinationer.

Vilka är de mest populära resmålen?

Att ge sig iväg på en oförglömlig semester betyder inte nödvändigtvis att göra av med hela sparkapitalet. På Expedia har vi många års erfarenhet av vilka de bästa destinationerna att resa till är. Vissa glittrande städer, soliga kustpärlor, pittoreska historiska byar och svårtillgängliga rustika idyller fortsätter att locka besökare år efter år. Det är sådana här semestrar de flesta av oss har på sin önskelista. Och tack vare våra många fantastiska erbjudanden på dessa bästa destinationer att åka till så finns det ingen anledning att vänta längre på drömsemestern.

Spara stort på toppdestinationer

Varje vecka på Expedia drar vi ner priset rejält på populära destinationer i Europa och hela världen. Hur mycket kan man spara? Det minsta du kan förvänta dig är 20 procents rabatt på hotellrummet för hotell oavsett om du bokar bara hotell eller flyg och hotell som paket. Dessutom uppdateras erbjudandena varje vecka, vilket innebär att det lönar sig att komma tillbaka hit för att se de senaste erbjudandena på klassiska semesterdestinationer. Du kanske har varit på dessa favoritresmål tidigare och längtar tillbaka. Eller så kan de vara sådana där platser som du känner så väl genom filmer, böcker och ikoniska bilder, men faktiskt aldrig har besökt personligen. Nu har du chansen.

Upplevelser att längta efter

Tack vare våra frestande veckoerbjudanden på de populäraste resmålen kan du själv välja vilka reseupplevelser du är intresserad av. Här är några exempel:

  • Storstadsresor, där du kan besöka världsberömda restauranger, hippa kvarter och shoppingcenter i världsklass
  • Solsemester, där du kan chilla på stranden på lyxresorter utan att plånboken blir lidande
  • Kulturresor, där du kan utforska antika ruiner och undangömda historiska pärlor

Du kanske letar efter en romantisk resa för bara dig och din käraste, eller ett gigantiskt, spännande äventyr för hela familjen. Du kanske bara vill chilla, eller så kanske du har lust att utforska vitt och brett med en hyrbil. Tänk dig spektakulära roadtrips och besök i byar och städer långt från de vanliga turiststråken. Det finns mängder av olika erbjudanden att välja bland, men det de alla har gemensamt är att de är minst 10% billigare än innan. Spana runt en stund så kan vi lova att du snart är redo att packa passet och sticka iväg till de populäraste resmålen 2018, 2019 och längre fram.

Regler och villkor:

Boka senast söndag 23.59 CET.

Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg på de angivna datumen.

Priserna som visas inkluderar refererade kampanjrabatter – rabatter tillämpas på standardpriset för valda hotell (exklusive tillämpliga skatter och andra avgifter), enligt vad hotellen beslutar och tillhandahåller.

Hotellpriserna som visas gäller per rum per vistelse baserat på det billigaste tillgängliga dubbelrummet, inklusive alla skatter och serviceavgifter, [men är exklusive eventuella avgifter som betalas på eller till hotellet].

De angivna paketpriserna gäller per person per vistelse baserat på de billigaste tur-och-retur-biljetterna från de angivna flygplatserna och två personer som delar det billigaste dubbelrummet, inklusive alla skatter.

Extra bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor, även för flyg med lågprisbolag.

Priserna uppdateras regelbundet och är korrekta när de publicerats.

Priserna som visas gäller för vistelser på de angivna datumen.

Blackoutdatum kan förekomma. Se individuella hotell eller flygbolag för uppgifter.

Erbjudandena gäller i mån av tillgång och kan upphöra att gälla utan förvarning. Klicka för att komma till respektive erbjudande för att bekräfta priser, tillgänglighet och gällande regler och villkor för dessa erbjudanden.

Expedias vanliga regler och villkor för bokning gäller.

Promotor: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119, USA.