Vart ska man resa?

De flesta behöver inte lockas och pockas för att ta ut sin semester, men det kan vara svårt att bestämma vart det är bäst att åka under olika årstider. Ägna några sekunder åt att ange vad du är ute efter i semesterplaneraren så får du en lista med resmål som är perfekta kring ditt avresedatum. Från januari till december guidar vi dig till världens ljuvligaste semesterorter - skräddarsydda efter dina intressen.

Är du sugen på utomhusaktiviteter i solen? Hur vore det med en skidresa till Alperna? Ska familjen följa med eller funderar du på att resa med kompisarna? Eller planerar du kanske en möhippa eller svensexa i utlandet? Vänta ett tag, du måste även avgöra om du vill ta en kort- eller långdistansresa. Är något ens öppet i Spanien/San Fransisco/Marrakech den här tiden på året? Alla dessa beslut...

Oroa dig inte, semesterplaneraren är det perfekta verktyget och hjälper dig att hitta rätt. Expedia erbjuder resealternativ för alla behov och intressen, från upptäcktsfärder i storstaden till aktiva sport- och friluftsresor i Las Vegas eller Madrid. Låt oss inspirera dig så att du fattar rätt semesterbeslut i år - oavsett vilken månad du åker bort. Det är enkelt - välj månad och preferenser inför resan så hjälper vi dig att hitta rätt destination. Missa inte heller att kolla in våra erbjudanden på sista minuten-resor.

Regler och villkor

  • Hotellpriserna gäller per rum för angiven vistelselängd, baserat på billigaste tillgängliga dubbelrum, inklusive alla skatter och serviceavgifter, men exklusive avgifter som betalas på eller till hotellet.

  • Otillgängliga datum kan förekomma och det kan finnas krav på minsta antal bokade nätter. Kontrollera de enskilda hotellen för mer information.

  • Paketpriserna gäller per person för angiven vistelselängd, baserat på tur och retur-flyg i Economy-klass från angiven flygplats och på att två personer delar det billigaste dubbelrummet, inklusive alla skatter.

  • Extra bagageavgifter kan tillkomma för flyg och paketresor som inkluderar flyg med lågprisbolag.

  • Aktivitetspriserna gäller per person, per grupp eller per vuxen enligt vad som anges för aktiviteten, inklusive alla skatter.

  • Priserna som visas gäller för vistelser eller flyg på de angivna datumen.

  • Priserna som visas var tillgängliga under de senaste 24 timmarna.

  • Alla erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning.

  • Expedias vanliga regler och villkor för bokningar gäller. Mer information hittar du på https://www.expedia.se/p/support/tandc.

  • Tillhandahålls av: Expedia Inc, 333 - 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.