Jesolo

Res till Jesolo om du vill flanera runt i en härlig semesterort där det finns vackra stränder, fantastiskt nattliv och en nöjespark.

En resa till Jesolo passar dig som vill tillbringa semestern i en trendig sommarstad i norra Italien . Här består underhållningen av allt från vattensporter till besök i djurparker. Du kommer att trivas vare sig du är på en familjeresa eller vill festa loss med kompisarna. Staden kan delas in i två distrikt: bostadsområdet Jesolo och den mysiga förorten Lido di Jesolo som ligger vid stranden.

Resor till Jesolo passar dig som vill utforska stadens båda strandsidor, vid floden som följer norrsidan av Laguna Veneta. Det är en fridfull plats där du kan koppla av med ortsborna, kanske på torget Piazzetta Jesolo. Glöm inte att gå till Parrocchia San Giovanni Battista, intill det trädkantade torget Piazza Giacomo Matteotti. Du kan följa stigarna kring floden och strosa vidare över böljande gröna kullarna. En av vandringslederna för dig till ett fantastiskt medeltidstorn, Torre del Caligo.

Vid paketresor till Jesolo bör det ligga högt på agendan att besöka den 15 kilometer långa stranden. Du ta alldeles oförglömliga semesterbilder intill den italienska Rivierans kristallklara vatten. Det finns fina privata klubbar som hyr solstolar som står i långa rader, men på den offentliga delen av stranden är det fritt fram att lägga ner handduken där du tycker att det är mysigt. Om du tröttnar på att sitta still finns chans att prova på allsköns vattensporter, eller så kan du åka på kryssning med ett piratskepp.

Parallellt med stranden ligger Via Bafile, hjärtat på Lido di Jesolos affärs- och nöjesdistrikt. Kika in i gallerier, hantverksbutiker och trendiga klädaffärer. När du behöver en liten paus är det bara att köpa en glass eller beställa en pizza. Du som åker på paketresa till Jesolo är säkert redan väl medveten om att här finns ett hett nattliv.

Om dagarna är det trevligt att gå till Aqualandia, en barnvänlig vattenpark med karibiskt tema. Du som inte kan få nog av marina växter och djur bör gå vidare till Sea Life Jesolo och Tropicarium Park. Sedan kanske nöjesfältet New Jesolandia kan locka - eller så kan du åka go-kart på Kartodromo Pista Azzura. Ta med dina egna golfklubbor till Golf Club Jesolo eller prova miniversionen på Adventure Golf.

Boka en paketresa till Jesolo och ta bussen från Venedig fram till staden. Här kan du utforska stora delar till fots, men det är mysigt att hyra cykel. Du kommer att kunna hitta ett riktigt drömhotell vid den idylliska stranden.


Populära hotellerbjudanden

Se alla Jesolo hotell
1.0 av 5.0
1.5 av 5.0
2.0 av 5.0
2.5 av 5.0
3.0 av 5.0
3.5 av 5.0
4.0 av 5.0
4.5 av 5.0
5.0 av 5.0
De mest populära paketerbjudandena som våra resenärer har hittat
De populäraste paketerbjudandena bland resenärer i [originCity]

Erbjudanden med flyg + hotell

Se alla Jesolo paket

Populära flygerbjudanden

Se alla flyg till Jesolo

Boka din semester i Jesolo