Resor till Italien

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Populära destinationer i Italien

Erbjudanden på paketresor till Italien

HS311
Eurorooms
Villa Agrippina Gran Meliá
Hotel Varese Roma
Grand Hotel Olympic

Topphotell i Italien

The Hive Hotel
The Hive Hotel
4 out of 5
Via Torino 6, Rome, Roma, 184
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 907 kr per natt mellan 23 mars och 24 mars
1 907 kr
per natt
23 mars - 24 mars
9/10 Wonderful! (1 007 recensioner)
Fin yta men saknar lite innehåll
"Detta var andra gången vi bodde på The Hive, första gången var 2019, då var hotellet nybyggt (läs knappt färdigbyggt) och de skavanker vi uppmärksammade då kunde enkelt skyllas på barnsjukdomar. Nu när vi bodde på hotellet för andra gången, tre år senare, blev det tydligt att samma skavanker tyvärr ..."

Recension från 4 juni 2022

The Hive Hotel
Hotel Da Vinci
Hotel Da Vinci
4 out of 5
Via Senigallia 6, Milan, MI, 20161
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 617 kr per natt mellan 23 mars och 24 mars
617 kr
per natt
23 mars - 24 mars
8/10 Very Good! (1 017 recensioner)
Toppen
"Fantastiskt trevligt och en fantastisk restaurang med fin service och väldigt god mat. Fräscha rum och övervakad parkering så kändes trygg. Kan verkligen rekommendera detta hotell"

Recension från 26 juli 2022

Hotel Da Vinci
UNAHOTELS Decò Roma
UNAHOTELS Decò Roma
4 out of 5
Via Giovanni Amendola, 57, Rome, RM, 185
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 395 kr per natt mellan 11 apr. och 12 apr.
2 395 kr
per natt
11 apr. - 12 apr.
9/10 Wonderful! (1 007 recensioner)
Very nice!
"Very nice hotel, great service, good location, close to the Termini and walking distance to most tourist places. Staff very helpful and fantastic breakfast. Highly recommend!"

Recension från 16 sep. 2022

UNAHOTELS Decò Roma
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Italien?
En paketresa är den bästa vägen till en budgetvänlig semester, och priserna börjar på endast 5,688 kr. Sätt ihop en egen resa till Italien genom att välja fritt från vårt omfattande utbud av boenden, flyg och hyrbilar.
Går det att avboka semesterpaketet till Italien om man inte kan resa?
Planer kan plötsligt förändras, och du har eventuellt möjlighet att avboka eller göra ändringar i ditt semesterpaket till Italien helt gratis, om bokningen slutfördes för max 24 timmar sedan. Är bokningen äldre än så, kan du likväl avboka och boka om, men hotellet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget kan kräva en avgift. Besök vår kundtjänst om du behöver mer information. Vi finns här för att hjälpa dig vid behov.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Italien?
Du sparar förvånansvärt mycket om du slår ihop dina bokningar av flyg, boende och hyrbil i ett semesterpaket till Italien. Låga priser kan ibland innebära sämre valmöjligheter, men lyckligtvis är så inte fallet med Expedia. Vi kan erbjuda alternativ från mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i alla delar av världen, så du kan alltid hitta mycket att välja bland. Känner du för att spara ännu mer? Lägg till några guidade turer eller andra roliga aktiviteter i paketet, så kan du få ännu större rabatt. Att resa handlar ju om betydligt mer än att bara komma fram till destinationen.
Var ska man bo i Italien?
Rom är en vacker ort att besöka. Där finner du till exempel populära sightseeingmål som Sankt Peterskyrkan och Forum Romanum. Florens lockar också en mängd turister med planer på att ta del av det bästa av Italien. Ponte Vecchio och Santa Maria del Fiores katedral är bara några exempel.
Vilka är de bästa hotellen i Italien?
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Italien?
Det är en bra idé att söka på Expedia för att jämföra internationella flygpriser så snart du vet när du vill resa. Generellt sett kan du boka ett flyg upp till 12 månader i förväg. Men oroa dig inte om du inte hittar ditt favoritflygbolag eller om du är ute i sista minuten. Ibland kan man hitta riktigt prisvärda flyg bara ett par veckor före avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Italien från Expedia?
Det beror på vad du är ute efter. Om du reser ensam väljer du kanske bara hotell och flyg. Tar du med dig barnen till Italien? Då passar det bättre med ett semesterpaket som innehåller flyg, hotell och hyrbil. Expedia ger dig flexibiliteten att skräddarsy ett paket.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Italien?
Hitta alternativ som passar din budget och skapa en egen paketresa från Expedia – vi kan erbjuda hotell, flyg och hyrbil på en och samma plats. Att köpa en paketresa är en god idé oavsett om du ska på äventyr i snön eller vill njuta av drinkar i solen.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Italien på Expedia?
Absolut. Expedia jobbar med över 500 flygbolag världen över, så du har gott om alternativ för din paketresa till Italien.

Populära sevärdheter att besöka