Billiga flygbiljetter till Verona

Förslag på billiga flygresor till Verona

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 854 kr för enkelflyg och 1 621 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
KLM
Volotea
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Norwegian Air Shuttle

Om Verona

Flygresor till Verona

Verona är en vacker stad i norra Italien med mycket att erbjuda turister. Här hittar du allt från trendiga italienska modebutiker till historiskt viktiga platser och utsökta kulinariska äventyr. Du får inte missa Romeo och Julias berömda balkong, den storslagna utsikten från Castello san Pietro eller de lyxiga shoppinggatorna Corso Porta Borsari och Via Mazzini. På sommaren fylls Veronas piazzor och gränder med turister från Italien, Europa och resten av världen, och det kan vara skönt att besöka staden på tidig höst eller sen vår för att slippa folkmassorna men ändå kunna njuta av sol och lite varmare väder. Så se till att boka ditt flyg till Verona – alla årstider är en bra årstid här!

Om du bokar hotell i Verona får du dessutom tillgång till många intressanta platser i stadens närområde. Både Milano och Venedig ligger en enkel och snabb tågresa bort, och varför inte prova på ett lite mer originellt men inte desto mindre imponerande besöksmål som Galileos universitetsstad Padova eller den storslagna Gardasjön.

Flyg till Verona från Sverige

Det finns inga direktflyg till Verona från Sverige. Däremot kan du boka en flygresa till Verona med en mellanlandning från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Snabba och bekväma flyg kan du hitta med till exempel flygbolagen Lufthansa, SAS, KLM och Alitalia från alla Skandinaviens större flygplatser. Det finns även lågprisbolag som kan bokas med mellanlandning, och du kan hitta billiga flygbiljetter till Verona om du söker smart och kombinerar olika bolag.

Ett annat alternativ är att boka direktflyg till Milano för att sedan fortsätta din resa till Verona på marknivå.

Flyg till Verona Villafranca Airport

Verona Villafranca Airport är en medelstor flygplats fem kilometer utanför Verona. Den har mellan 30 och 40 schemalagda avgångar varje dag till ett flertal destinationer inom Europa. Knappa tre miljoner passagerare landar här varje år för att sedan resa vidare till Verona med omnejd.

För att enkelt ta dig in till Verona kan du hoppa på en av flygbussarna som går till centralstationen Porta Nuova tre gånger i timmen. Du kan köpa biljett online i förväg eller i en automat på flygplatsen. En enkel resa kostar sex euro och tar omkring en halvtimme. Om du föredrar att resa bekvämt med taxi får du räkna med att betala lite mer, men du hittar en taxiparkering precis utanför ankomsthallen.

Flyg till Milano

Vill du inte byta flyg så kan du istället boka ett direktflyg till Milano. Från Stockholm hittar du direktflyg med Ryanair till Milano Bergamo och med SAS till Milano Linate. Även från Göteborg kan du flyga med Ryanair till Bergamo. Från Köpenhamn kan du välja mellan flygbolagen SAS, Ryanair, Alitalia eller Easyjet. Att ta sig med kollektivtrafik från Milanos flygplatser till Verona är möjligt, men kräver ganska noggrann planering, så om du inte är ute efter att kombinera resmålen så är det nog värt att satsa på ett flyg med mellanlandning. Ett annat alternativ är att hyra bil i Verona, och hämta upp den på flygplatsen i Milano. Både Bergamo och Linate ligger knappa två timmars bilfärd från Verona och det finns mycket att se på vägen.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Verona

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 854 kr för enkelflyg och 1 621 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Lufthansa