Hitta billiga flygbiljetter med Air France

Populära flyg med Air France

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 138 kr för enkelflyg och 1 825 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Air France
Air France
Air France

Vart kan jag flyga med Air France

"Air France är Frankrikes stora, klassiska flygbolag som flyger över hela världen, med fler än 200 destinationer. Ditt flyg med Air France från Sverige ut i världen innebär oftast ett byte i Paris, på flygplatsen Charles de Gaulle, innan du far vidare ut i Europa eller till en annan kontinent. Air France är ett särskilt intressant val för dig som vill till en stad på det franska fastlandet, exempelvis Bordeaux och Montpellier, till de utomeuropeiska franska områdena, som Réunion och Martinique, eller till länder som en gång i tiden var franska kolonier, som Algeriet och Vietnam. Expedia hjälper dig att hitta bästa möjliga pris, oavsett om du vill flyga Economy, Premium Economy, Business eller Le Première/First. Populära rutter inkluderar:

  • Stockholm till Paris
  • Göteborg till Paris
  • Stockholm till Mumbai
  • Göteborg till Bangkok
  • Köpenhamn till Bordeaux
  • Göteborg till Dehli
  • Köpenhamn till Mexico City
  • Stockholm till Lyon
  • Paris till Alger

Hur kan jag hitta de bästa erbjudandena med Air France på Expedia?

"På Expedia gör vi det lätt att hitta bästa tillgängliga pris på flyg med Air France, och vi samlar flygresor, boenden och hyrbilar på en och samma plats så att du kan spara tid och pengar på att boka ett paket. Vår interaktiva översikt hjälper dig att hitta det optimala flyget, det bästa datumet och de smartaste bytena för just din resa. Med Expedia som din resepartner har du hela din resa samlad på en enda plats, och du slipper hålla ordning på mängder av e-postmeddelanden, dokument och inloggningar. Du kan jämföra flygbolag och se om Air France faktiskt är det bästa alternativet för dig. Kanske blir det bäst att flyga med ett annat flygbolag till Paris och sedan med Air France till din måldestination? Expedia hjälper dig att lägga ditt resepussel."

Hur är det att flyga med Air France?

"Air France erbjuder en bekväm och elegant upplevelse redan i ekonomiklass. Bokar du Premium Economy via Expedia får du mer utrymme och det blir lättare att arbeta, läsa, titta på film eller vila i din sköna stol. Med de högre biljettklasserna kan du dessutom koppla av i Air Frances påkostade lounger. Air France har ett kvalitetsutbud av mat och dryck, och du får alltid något litet utan kostnad. På de internationella långflygningarna bjuds du på ett glas champagne och maten är av gourmet-klass. Ska du flyga riktigt långt, som till Australien, Sydafrika eller Vietnam, vill du givetvis ha en så skön, trygg och avkopplande resa som möjligt. Det är Air France experter på, efter snart ett sekel som ett av världens ledande premiumflygbolag."

Vilka bagagegränser har Air France?

"Air France har generösare bagagegränser än många andra flygbolag. Du får nämligen ta med dig bagage ombord på totalt hela tolv kilogram om du flyger i ekonomiklass. För de högre klasserna gäller 18 kilogram. Du får alltid ta med dig en mindre väska, som ska kunna placeras under sätet framför dig, och en större, som läggs i överskåpen. Måttgränserna är 40 x 30 x 15 centimeter respektive 55 x 35 x 25 centimeter, inklusive utstickande handtag och hjul. Maxvikten för incheckat bagage är 23 kilogram för ekonomiklass, där du får ta med dig en väska. För Premium Economy kan du sprida ut vikten på två väskor. Sitter du i Business Class får du checka in två väskor på upp till 32 kilogram var. Tänk bara på att du ska kunna flytta dem själv. Kontrollera alltid exakt vad som gäller när du bokar för att undvika överraskningar och extra avgifter."

Hur kan jag checka in och få information om mitt flyg med Air France?

"Vi på Expedia rekommenderar att du använder Air Frances smidiga app eller webbplats för incheckningen. Då kan du checka in och ta del av all information i hemmets lugna vrå, och du slipper stressa och köa på flygplatsen. Den digitala incheckningen öppnar redan 30 timmar före avgång. Om du föredrar att resa med ett fysiskt boardingkort kan du naturligtvis använda Air Frances incheckningsterminaler på flygplatsen och får då boardingkortet utskrivet. Air Frances app och webbplats är också självklara verktyg när du söker information om ditt flyg, gater och eventuella ändringar eller förseningar. Här kan du även beställa mat, byta stolstyp och ändra andra tillval. Du loggar in på bokningssidan. Tänk bara på att vara ute i god tid."

Kan jag tjäna mil/poäng på mitt flyg med Air France om jag bokar genom Expedia

"Du kan tillgodoräkna både ”miles” och ”XP” hos Air France, även om du bokar med Expedia. Du anger helt enkelt medlemsnummer och medlemsnamn under bokningsprocessen. Senare kan du logga in i Air Frances app eller på webbplatsen för att kontrollera att resan registrerats. Air Frances kostnadsfria bonusprogram heter Flying Blue, och det låter dig samla två sorters poäng. Du tjänar miles baserat på flygkostnad, som du kan du kan använda för att betala allt från småköp ombord till hela flygresor. Du tjänar XP baserat på kabinklass och avstånd, och beroende på hur mycket XP du har får du olika fördelar. Air France delar bonussystem med KLM och ett flertal andra bolag."

Kan jag avboka mitt flyg med Air France genom Expedia?

"I normalfallet kan du utan problem avboka en avbokningsbar biljett inom 24 timmar från bokningstillfället. Icke-avbokningsbara biljetter kan också avbokas, men utan fullständig återbetalning. I vissa fall kan du få en kredit som du kan utnyttja på nästa bokning. Även om du inte kan få pengar tillbaka eller krediter bör du avboka din resa så att någon annan kan ta din plats. I de flesta fall kan du ändra eller avboka din Air France-resa från ditt Expedia-konto. Bokningsbekräftelsen innehåller ofta information om vad som gäller för just din resa. Du kan också behöva kontakta Air Frances kundservice. Det kan vara bra att veta att Expedia erbjuder reseskydd som täcker oförutsägbara omständigheter. Läs mer om avbokning på vår kundtjänstsidor."