Resor till Sverige

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Sverige och spara

Populära destinationer i Sverige

Topphotell i Sverige

Hobo
Hobo
3.5 out of 5
Brunkebergstorg 4, Stockholm, Stockholms Laen, 111 51
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 265 kr per natt mellan 28 aug. och 29 aug.
4,5/5 Wonderful! (999 recensioner)
Utmärkt läge
"Utmärkt läge, kanon frukost"

Recension från 6 aug. 2022

Hobo
Gothia Towers
Gothia Towers
4.5 out of 5
Mässans Gata 24, Gothenburg, 402 26
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 305 kr per natt mellan 11 sep. och 12 sep.
4,4/5 Excellent! (4 918 recensioner)
"Allt bra. Supernöjd"

Recension från 15 aug. 2022

Gothia Towers
Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel
4 out of 5
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm, 111 64
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 675 kr per natt mellan 21 aug. och 22 aug.
4,5/5 Wonderful! (1 498 recensioner)
"Jag gillade i stort sett allt, trevlig personal, bra rum, bra städat, fanns inget att klaga på förutom att TV stängde av sig hela tiden."

Recension från 15 aug. 2022

Radisson Blu Waterfront Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Sverige just nu?
Läs igenom våra reseråd under covid-19 för all information du behöver om resor till Sverige. Här finns information om reserestriktioner, karantänkrav och allt annat du behöver veta inför din resa.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Sverige?
Du kan skapa ett eget semesterpaket till Sverige från otroliga . Du behöver bara slå samman boende, flyg och hyrbil, så räknar vi ut hur mycket rabatt du får.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Sverige?
Om du slår ihop flyg och boende, och lägger till ytterligare komponenter, som en hyrbil eller en rundtur, kan du göra stora besparingar. Med ett semesterpaket till Sverige blir det både billigt och enkelt för vem som helst att resa. Du sparar inte bara pengar, utan du kan dessutom välja från ett enormt utbud. Med Expedia kan du välja mellan över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn. Din prisvänliga semester har aldrig varit enklare att arrangera.
Var ska man bo i Sverige?
Stockholm är en vacker stad att besöka. Där finner du exempelvis omtyckta utflyktsmål som Vasamuseet och Skansen. Malmö drar också en mängd turister med planer på att utforska det allra bästa av Sverige. Öresundsbron och Rådhuset är bara några exempel.
Vilka är de bästa hotellen i Sverige?
Om du är på jakt efter boende i Stockholm är Hotel Birger Jarl och First Hotel Kungsbron två utmärkta alternativ. Du som planerar att besöka Malmö kan istället boka till exempel Radisson Blu Hotel, Malmö eller Best Western Malmö Arena Hotel.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Sverige?
Det finns många fördelar med att boka din resa till Sverige i . Du får normalt de bästa erbjudandena vid den här tiden på året, medan är den dyraste tiden att boka in din semester. Om du tycker om högsäsongen bör du planera din resa till Sverige i . är istället lugnare och mer avkopplande.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Sverige?
Vanligtvis kan resenärer söka bland flygpriser på Expedia upp till 12 månader innan avfärd. Bokar du hellre i sista minuten? Med lite tur kan du ibland hitta en billig biljett endast några veckor innan avfärden.
Vad ingår i en paketresa till Sverige från Expedia?
Flyg, hotell och hyrbil – i vilken kombination du än önskar. Det är du som väljer. Oavsett om du utforskar Sverige med hela familjen eller om du reser själv, finns det ett semesterpaket som passar din smak och budget. När resten av bokningen är klar, varför inte lägga till ett par rundturer och aktiviteter?
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Sverige?
Gör dig redo att spara pengar med en paketresa från Expedia. Boka hyrbil, flyg och hotell för att få enastående erbjudanden, och kom ihåg att det finns mer än hotell att välja bland. Titta även på kustnära villor, stadslägenheter och allt däremellan.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Sverige på Expedia?
Jadå. Expedia har tillgång till över 500 olika flygbolag runtom i världen, så det är inga problem. Välj bara det flygbolag du vill flyga med och skapa ett paket till Sverige som passar dina behov.

Populära sevärdheter att besöka