Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Hotell nära Akhun-berget

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Akhun-berget

Sök efter hotell i Akhun-berget på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Akhun-berget genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Akhun-berget
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Akhun-berget som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Akhun-berget eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Akhun-berget
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Akhun-berget – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Akhun-berget?
Akhun-berget ligger i ett område i Bolshoy Sochi som resenärer tycker om på grund av utsikten över havet. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du välja bland de 48 hotellen och andra boendena inom en mils avstånd.
Vilket är det bästa boendet nära Akhun-berget?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Mishilen Detox & Wellness ett av de bästa alternativen, och denna resort med 4 stjärnor erbjuder ett fullständigt spa och gratis frukost. Här bor du 2,5 km från Akhun-berget. Alean Family Resort & SPA Sputnik och Rest Matsesta Hotel är två andra bra alternativ inte mer än en mil bort.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Akhun-berget?
Ja, majoriteten av rumsbokningar är återbetalningsbara om du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före ditt incheckningsdatum. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Ange datum, klicka på “Sök” och använd sedan filtret “gratis avbokning” för att se topperbjudanden i Akhun-berget.

De senaste recensionerna av våra hotell i Akhun-berget