Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Anglet 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Anglet med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Anglet. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Anglet

Résidence Mer & Golf
Résidence Mer & Golf
4 out of 5
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 570 kr per natt mellan 11 mars och 12 mars
3.4/5Good! (896 recensioner)
Trevligt hotell i behov av upprustning

"Kan tänka mig att hotellet varit top of the line på 80-talwt Eller så men idag är det bra slitet. Rummens dekor vatierar mellan superslitet och nån ny stol eller så. Dörren glappade så mycket att det drog högljutt. Korridoren luktar ingfoty hundkiss (djur välkomna på hotellet). Rummet är dock rent ..."…"

Recension från 18 juli 2020

Résidence Mer & Golf
BELAMBRA CLUBS ANGLET "LA CHAMBRE D'AMOUR" HALF BOARD
BELAMBRA CLUBS ANGLET "LA CHAMBRE D'AMOUR" HALF BOARD
Hämta priser
4.1/5Very Good! (35 recensioner)
Strandnära, mkt trevlig personal

"Trevligt läge på hotellet vid vattnet, mkt trevlig personal och mkt bra mat, dock röklukt på rummet som annars var utan anmärkningar trots att hotellet skulle vra helt rökfritt vilket tyvärr blir ett stort minus på en annars näst intill perfekt vistelse på hotellet"…"

Recension från 10 apr. 2013

BELAMBRA CLUBS ANGLET "LA CHAMBRE D'AMOUR" HALF BOARD
Hotel Residence Anglet Biarritz - Parme
Hotel Residence Anglet Biarritz - Parme
3 out of 5
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 548 kr per natt mellan 10 mars och 11 mars
3.6/5Good! (397 recensioner)
Natten i Biarritz

"Inte talande bilder på boende. Påminner om ett öststatshotell. Detta är inget hotell utan motsvarar mer orenoverade lägenheter från 80-tal. Frukost rekommenderas inte.., motsvarar standard kollo och militär."…"

Recension från 3 aug. 2019

Hotel Residence Anglet Biarritz - Parme
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Anglet

Strandsemester i Anglet

Om begäret efter badstranden börjar bli för stark kan det vara dags att boka en semester i Anglet. På din resa till Anglet kan du lyssna till det avslappnande ljudet av vågornas svall samtidigt som du vilar ögonen på den härliga havsutsikten. Vi rekommenderar att du bokar ett rum i närheten av Anglet strand, en stilig havsstrand som ligger endast 3 kilometer från centrum. Gå igenom våra semesterpaket till Anglet för att utforska utbudet av boenden i närområdet.

Bra att veta om Anglet

  • Om frisk havsluft och utsikt över glittrande vatten är vad du förknippar med en drömlik semester kan du vända blicken mot våra strandhotell i Anglet. Att bo intill vattnet är ett perfekt botemedel mot vardagens stress.
  • Kolla in Lodge MENDIA och Birdie. Dessa uppskattade lägenheter kan passa perfekt för din nästa semester i Anglet.
  • Cirka 40 700 invånare bor i Anglet. Om du vill hitta saker att se och göra under resan kan du testa att prata med några av dem. Vår sida med saker att göra i Anglet kan också komma med bra förslag.
  • Om du vill ha förslag på fler sevärdheter att stanna till vid under din vistelse borde du lägga till Chiberta Golfbana, Patinoire Municipale dAnglet och Izadias ekologiska park på din lista. Glöm inte att även kika på våra semestererbjudanden i Anglet så att du kan spara lite pengar på roliga upplevelser.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Anglet?
Det finns ingen bra eller dålig tid att resa till Anglet. Om du letar efter en prisvärd resa bör du fundera på Januari, medan hotellpriserna är som högst i Augusti. Anglet är ett populärt resmål i Augusti, Juli, September, så om du vill undvika folkmassorna ska du resa hit i December, Januari, November.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Anglet?
Det beror på flygbolaget, men vanligtvis kan du kontrollera priserna på internationella flyg på Expedia upp till ett år i förväg. Det är oftast en bra idé att boka en biljett i god tid, men ibland händer det att man hittar en billigare biljett endast ett par veckor före avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Anglet?
Oavsett om du letar efter spänning eller avkoppling kan du komma undan billigare genom att boka ett paket till Anglet och kombinera ditt hotell med flyg och bil.