Det kan finnas reserestriktioner för Brasilien med anledning av covid-19.

Hotell nära Aquário de Peruíbe

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Aquário de Peruíbe

Sök efter hotell i Aquário de Peruíbe på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Aquário de Peruíbe genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Aquário de Peruíbe
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Aquário de Peruíbe som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Aquário de Peruíbe eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Aquário de Peruíbe
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Aquário de Peruíbe – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Aquário de Peruíbe?
Aquário de Peruíbe ligger i Peruibe. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 47 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Var är det bäst att bo i närheten av Aquário de Peruíbe?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Hotel Casarao ett av de bästa boendena nära Aquário de Peruíbe, och detta hotell med 3 stjärnor erbjuder gratis frukost och gratis wi-fi. Pousada Pier36 och Hotel Xapuri är också bra alternativ i närheten.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Aquário de Peruíbe?
Ja, de flesta hotellrumsbokningar är helt återbetalningsbara om de avbokas innan boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före din planerade ankomst. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du fortfarande har alternativet att avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Ange datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att få de bästa tillgängliga alternativen i Aquário de Peruíbe.
Vad finns det att se och göra nära Aquário de Peruíbe?
Du kan strosa längsmed vattnet på Costao-stranden, Guaraús strand och Praia Do Centro. Du kan med fördel ta dig till Peruíbes kommunala fiskmarknad eller Praca Ambrosio Baldim när du är i området. Det kan vara väl värt att besöka Prainha de Peruíbe.

De senaste recensionerna av våra hotell i Aquário de Peruíbe

Fler resealternativ