Reseinformation

Uppmärksamma existerande reseråd om coronaviruset (covid-19) och kontrollera uppdateringar från Världshälsoorganisationen (WHO). På grund av det stora antalet störningar i resetrafiken kan det ta upp till 30 dagar att hantera återbetalningar.

Geraldine Soh på trover

Hotell i Årjäng

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Billiga hotell i Årjäng

Tågvagnshotellet - Silleruds Station
2.5 out of 5
Svensbyn 51, Sillerud, Årjäng
695 kr
per natt
30 apr. - 1 maj
3.9/5Good! (16 recensioner)
Tåget har stannat på stationen

"Klassisk tågkupe, Autentiskt trångt, och lagom retrohårda britsar, Saknade dock skarvdunket... det var märkligt tyst."…"

Recension från 11 sep. 2019

Tågvagnshotellet - Silleruds Station
Hotell Årjäng
3 out of 5
Claras Torg 1, Årjäng, Värmlands län
1 639 kr
per natt
31 mars - 1 apr.
4/5Very Good! (253 recensioner)
Superbra

"Mycket trevligt ställe att bo och äta. Trevliga rum och väldigt god mat och inte minst trevlig personal både i receptionen och restaurangen"…"

Recension från 18 juli 2019

Hotell Årjäng
2 Sovrum Boende i Årjäng
Lindbo Gröttnäs, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
2 Sovrum Boende i Årjäng
4 Sovrum Boende i Årjäng
Björkeviken Berget, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
4/5Very Good! (1 recension)
Skønt område men med få problemer

"Skønt område og udmærket hus, dog kunne vi ikke holde huset varmt, nogle radiatorer virkede ikke og det trækker ind af vinduer og døre. Vi havde ikke modtaget koden til at få nøglen, og havde ingen kontaktinfo ud over mail. Heldigvis var den udlejet via Novasol og vi ankom 30 min før de lukkede lørdag ..."…"

Recension från 29 feb. 2020

4 Sovrum Boende i Årjäng
Idyllisk Plats för en Avkopplande Semester
Såviken Källarstoga, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
Idyllisk Plats för en Avkopplande Semester
3 Sovrum Boende i Årjäng
Östra Viker, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
3 Sovrum Boende i Årjäng
3 Sovrum Boende i Årjäng
Björkeviken Hökeheia, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
3 Sovrum Boende i Årjäng
3 Sovrum Boende i Årjäng
Båtstadviken,Östra Viker, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
3 Sovrum Boende i Årjäng
3 Sovrum Boende i Årjäng
Fölsbyn, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
3 Sovrum Boende i Årjäng
2 Sovrum Boende i Årjäng
Södra Ström Åsen, Årjäng, Värmlands län
Hämta priser
2 Sovrum Boende i Årjäng
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Årjäng
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Reseguide: Hotell Årjäng

Hotell i Årjäng: Årjäng är kanske bäst känt för Årjängstrollet, en åtta meter hög trollskulptur med en inbyggd scen på vilken många kända artister har framträtt, däribland Thore Skogman. När du bokar hotell i Årjäng har du promenadavstånd till såväl Årjängstrollet som annan populär gatukonst och med en hyrbil i Årjäng gör du även lätt dagsutfärder till Norge.

Om du planerar att resa med flyg till Årjäng landar du vanligtvis på Karlstad Airport, tio mil öster om Årjäng. Din resa till Årjäng från flygplatsen sker snabbast med bil och tar då en dryg timme. Din övernattning i Årjäng sker på ett trestjärnigt hotell, antingen i själva Årjäng eller i en av grannorterna.

I Årjäng besöker du torget och ser det kända Årjängstrollet. Om du gillar skulptur tar du kanske sedan en promenad från Claras torg till Kyrkeruds folkhögskola, en sträcka på tre kilometer där du passerar hela tio skulpturer. Däribland ser du en skulptur med scener från Victor Sjöströms filmer och en granitskulptur av en solbadande kvinna.

Var ska du boka hotell i Årjäng?

Om du väljer ett boende i centrala Årjäng får du nära till såväl skulpturerna som travbanan och dagsutfärderna över den norska gränsen. Ditt hotellrum i Årjäng har tre stjärnor och erbjuder såväl restaurang och bar som nattklubb. Hotellen är både familje- och affärsinriktade, med konferensmöjligheter och gott om barnvänliga faciliteter, som bowlingbana eller inomhuspool och lekplats på området.

För lite enklare hotell eller kanske lite mysig värdshuskänsla väljer du ett boende i Töcksfors, två mil från Årjäng. Här ligger ditt hotell i en något mindre tätort, omgiven av mysig natur och med norska gränsen precis runt knuten.

Om du kräver ett lite mer livat samhälle med större hotellutbud väljer du ett boende i Sveriges innersta hamn, Arvika. Här vandrar du längs de mysiga kanalerna och slussarna, har nära till ett flertal naturreservat och spännande museer – däribland fordons-, industri- och hantverksmuseum. Här väljer du framförallt mellan hemtrevliga trestjärniga hotell med restaurang, nära centrum eller nära stranden. Utbudet är i övrigt mycket varierat, med enklare hotell såväl som hotell med fullständigt spa och konferensutrymmen.

Med familjen på hotell i Årjäng

Det finns många hotell i Årjäng med omnejd som är familjevänliga. I själva Årjäng bor barn upp till sex år oftast gratis med målsman och ditt hotell har massvis med barnvänlig underhållning, från lekplats, till bowling och pool. Även i Töcksfors och Arvika finner du hotell där barn bor gratis, men åldersgränsen varierar från två till 18 år. Om du behöver lite extra sittutrymme på rummet för att underhålla barnen inomhus tittar du med fördel närmre på hotell i Arvika.

Oavsett var du tittar på boende i Årjäng med omnejd är det lätt att hitta hotell som tar emot husdjur. Det kan dock finnas vissa begränsningar, exempelvis i storlek och antal djur. Merparten av hotellen tar även ut en liten avgift för husdjur.

Vanliga frågor och svar

De senaste recensionerna av våra hotell i Årjäng

Fler resealternativ