Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Hotell i Awash National Park

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell Awash National Park

Sök efter hotell i Awash National Park på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Awash National Park genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Awash National Park
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Awash National Park som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Awash National Park eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Awash National Park
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Awash National Park – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Om jag måste avboka min hotellbokning i Awash National Park, kommer jag få en återbetalning?
Ja, majoriteten av rumsbokningar är återbetalningsbara, förutsatt att du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före planerad ankomst. Om din bokning inte är återbetalningsbar är det möjligt att du kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Skriv in dina datum, klicka på “Sök” och använd sedan filtret “gratis avbokning” för att se topperbjudanden i Awash National Park.
Vad finns det att se i Awash National Park?
I området finns populära besöksmål som Awash nationalpark.
Hur är vädret under olika årstider i Awash National Park?
De varmaste månaderna är vanligtvis april och maj, med en medeltemperatur på 18 °C. De kallaste månaderna är december och november, då medeltemperaturen är 16 °C. Den årliga nederbörden i Awash National Park är 1306 mm i genomsnitt.