Det kan finnas reserestriktioner för Tyskland med anledning av covid-19.

Hotell i Bad Windsheim

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell Bad Windsheim

Sök efter hotell i Bad Windsheim på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Bad Windsheim genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Bad Windsheim
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Bad Windsheim som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Bad Windsheim eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Bad Windsheim
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Bad Windsheim – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Var ska man bo i Bad Windsheim?
Baserat på uppgifter från våra resenärer är Vital Hotel an der Therme ett av de populäraste alternativen för din vistelse. Detta hotell med 4 stjärnor erbjuder 4 inomhuspooler och 4 utomhuspooler. Hotel Am Kurpark Späth och Altstadt-Garni är också bra val för din resa.
Om jag måste avboka min hotellbokning i Bad Windsheim, kommer jag få en återbetalning?
Ja, majoriteten av hotellbokningar är fullt återbetalningsbara om du avbokar innan hotellets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före incheckning. Om du har en bokning som inte är återbetalningsbar kan det fortfarande vara möjligt att avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar från bokningstillfället. Lägg till dina datum, klicka på “Sök” och använd sedan filtret “gratis avbokning” för att se de bästa tillgängliga erbjudandena i Bad Windsheim.
Vilket är det bästa hotellet för familjer i Bad Windsheim?
Flair Hotel Zum Storchen är ett populärt hotell på Expedia med 3,5 stjärnor. Här erbjuds restaurang och gratis frukost, vilket familjer brukar uppskatta. Hotel Garni Goldene Traube och Reichel S Parkhotel är också bra alternativ för en barnvänlig semester. Besöksmål i området, som Aquella och Freizeit-Land Geiselwind, är dessutom roliga för barn i alla åldrar.
Vilket är det bästa husdjursvänliga boendet i Bad Windsheim?
Hotel Garni Goldene Traube är ett populärt hotell som välkomnar husdjur och erbjuder gratis dagstidningar samt gratis wi-fi till sina mänskliga gäster. Reichel S Parkhotel är ett annat bra alternativ om du reser med husdjur.
Vilket är det bästa golfhotellet i Bad Windsheim?
Flair Hotel Zum Storchen är ett populärt hotell med 3,5 stjärnor, som har en golfbana intill och erbjuder gratis frukost. Om du vill ha nära till golfbanan under din vistelse är Reichel S Parkhotel också ett bra alternativ. Du kan spela på Golf Club Reichsstadt Bad Windsheim under ditt besök.

De senaste recensionerna av våra hotell i Bad Windsheim

Fler resealternativ