Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Ben Arous 2021

Jag har en rabattkod

Planera din semester i Ben Arous med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Ben Arous. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Erbjudanden på paketresor till Ben Arous

Hotel Africa
Dar Said
Majestic Hotel
Golf Royal Hotel
Résidence Le Consul

Topphotell i Ben Arous

Caribbean World Borj Cedria
Caribbean World Borj Cedria
3 out of 5
Zone Touristique BP 47, Bir El Bey, Ben Arous
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 2 281 kr per natt mellan 28 mars och 29 mars
2.8/5 (161 recensioner)

"Instängt och långt ifrån alla andra aktiviteter. De som hotellet själva ordnade var ett skämt om man vill uppleva något. Säkert bra för barnfamiljer. Fick dock äta samma smaklösa mat tio dagar i sträck. Strömmen gick en gång varje dag (kom till baka 15-60 min senare), vattnet försvann en gång o.s.v. ..."…"

Recension från 31 juli 2012

Caribbean World Borj Cedria
Hotel Ezzahra Dar Tunis
Hotel Ezzahra Dar Tunis
4 out of 5
Avenue Habib Thameur, Ezzahra
Priset är 646 kr per natt mellan 12 mars och 13 mars
3.2/5 (54 recensioner)

"Second stay here now, mainly due to where my wife lived and closeness to Tunis. Really friendly staff, able to help, need to brush up on my French! Cosy room. Good supply of food."…"

Recension från 9 mars 2019

Hotel Ezzahra Dar Tunis
Hotel Donia
Hotel Donia
3 out of 5
Rue Habib Thamer 9, Hammam-Lif
Priset är 304 kr per natt mellan 5 mars och 6 mars
3.6/5Good! (7 recensioner)

"**************************************************************************************************************************************************************************************"…"

Recension från 21 apr. 2019

Hotel Donia
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Ben Arous?
Vilken tid som är bäst för en resa till Ben Arous beror på dina önskemål. Om du har en budget att förhålla dig till bör du undvika att resa i , som är den dyraste tiden på året. I kan du normalt hitta de bästa erbjudandena, och vill du resa under högsäsong ska du besöka Ben Arous i . är de minst populära månaderna för resor och passar utmärkt för dig som är ute efter en mer anslappnad semester.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Ben Arous?
Det är svårt att veta vilken tid som är bäst för att boka din semester i Ben Arous, men vanligtvis kan man säga att ju tidigare du bokar, desto bättre pris kan du få. I vissa fall är det möjligt att hitta ditt flyg och ditt hotell upp emot ett år i förväg. Bli inte orolig om du är sugen på en sista minuten-resa, för det kommer hela tiden nya prisvärda erbjudanden på Expedia.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Ben Arous?
Att boka din resa som ett paket är både prisvärdare och enklare. Varför inte spara både tid och pengar? Titta närmare på våra paketresor för din romantiska weekend eller för en resa med hela familjen.