Resor till Boden 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Boden

Hotell Drottninggatan 11
Hotell Drottninggatan 11
3 out of 5
Drottninggatan 11/Färgaregatan 5, Boden, 96135
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 046 kr per natt mellan 7 juni och 8 juni
1 046 kr
per natt
7 juni - 8 juni
9/10 Wonderful! (155 recensioner)
"Toppenboende, rent fräsch och fint inrett. Frukosten var jättefin. Man brukar säga att man får vad man betalar för det, det stämmer inte alltid vi fick så mycket mer!"

Recension från 1 feb. 2023

Hotell Drottninggatan 11
Hotel Nivå
Hotel Nivå
3 out of 5
Kungsgatan 4, Boden, 961 31
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 990 kr per natt mellan 1 juli och 2 juli
990 kr
per natt
1 juli - 2 juli
7,8/10 Good! (255 recensioner)
"Hotellet fungerade utmärkt efter våra behov. Fräscht, bekvämt, nära stationen. Bra frukost."

Recension från 16 maj 2023

Hotel Nivå
Quality Hotel Bodensia
Quality Hotel Bodensia
3 out of 5
Kungsgatan 47, Boden, 961 35
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 204 kr per natt mellan 3 juni och 4 juni
1 204 kr
per natt
3 juni - 4 juni
8/10 Very Good! (266 recensioner)
"Bra"

Recension från 9 jan. 2023

Quality Hotel Bodensia
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Boden?
Vi gör det lätt att utforska en större del av världen med våra paketresor till Boden, som börjar på endast . Du kan på egen hand välja ut hotellet, flyget och hyrbilen som du helst vill ha. Varför inte lägga till några aktiviteter och utflykter i ditt paket för att göra semestern extra minnesvärd?
Går det att avboka semesterpaketet till Boden om man inte kan resa?
Javisst, och vi finns här för dig genom hela processen. Du har eventuellt möjlighet att avboka eller justera ditt semesterpaket till Boden utan kostnad, om du bokade för mindre än 24 timmar sedan. Det är dock möjligt att du måste betala en avgift till hotellet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget om din bokning är äldre än så. Om resplanerna plötsligt förändras behöver du bara besöka vår kundtjänst för att få mer information.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Boden?
Leta fram ett flyg som passar, och lägg därefter till ett hotell i paketet så märker du snart hur mycket pengar du sparar. Så enkelt är det. Med ett semesterpaket till Boden kan du spara förvånansvärt mycket på ditt nästa äventyr, och Expedia erbjuder allt från flyg och hotell till aktiviteter och hyrbilar. Med fler än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn att välja bland kan du lätt hitta rätt.
Var ska man bo i Boden?
Din semester i Boden är inte komplett innan du har sett Bodens fästning, Western Farm och Nordpoolen. Hittar du ett hotell i närheten av dessa turistattraktioner blir din sightseeing så mycket enklare.
Vilka är de bästa hotellen i Boden?
Hotel Nivå i Prästholmen-Killingholmen kan vara helt rätt alternativ för dig som planerar att resa till Boden. Från den här basen blir det smidigt att uppleva allt som denna inbjudande stad har att erbjuda.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Boden?
Det kan vara svårt att veta vilken tid som är bäst för att boka din semester i Boden, men generellt sett gäller att ju tidigare du bokar, desto bättre pris kan du få. Ibland kan du boka ditt flyg och ditt hotell hela 12 månader i förväg. Oroa dig dock inte om du drömmer om en sista minuten-resa, för det dyker hela tiden upp prisvärda erbjudanden på Expedia.
Vad ingår i en paketresa till Boden från Expedia?
Oavsett om du är ute efter flygpriser och hotell eller en hyrbil, kan Expedia hjälpa dig att utforma ett resepaket till Boden som är perfekt för dig. Planerar du ett par veckors semester? Titta då närmare på ett paket med hotell, hyrbil och flyg. Om du planerar en kortare semester passar det kanske bättre att boka ett hotell och ett flyg. Rundturer och aktiviteter kan bokas i efterhand. Med våra resepaket blir det lätt att spara pengar.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Boden?
Var beredd på att spara pengar med en paketresa från Expedia. Du kan boka flyg, hyrbil och boende för att få riktigt bra priser, och kom ihåg att hotell inte är ditt enda alternativ. Titta även på lägenheter vid stranden, centrala lägenheter och till och med tält och herrgårdar.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Boden på Expedia?
Ja – det är enkelt. Expedia har tillgång till över 500 olika flygbolag världen över. Våra paket ger dig chansen att välja tillgängliga flyg, hotell och aktiviteter som passar dina önskemål.

Populära sevärdheter att besöka