Hitta billiga flygbiljetter med Braathens Regional Aviation

Populära flyg med Braathens Regional Aviation

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 705 kr för enkelflyg och 1 406 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation

Vart kan jag flyga med Braathens Regional Aviation

"Med Expedia kan du boka flygbiljetter från Braathens Regional Aviation, även kallat BRA, för smidiga och prisvärda inrikesresor och vissa resor till våra grannländer. Många passagerare uppskattar att Braathens Regional Aviation har centrala Bromma Airport i Stockholm som bas. Braathens Regional Aviations flyg mellan svenska städer inkluderar popuära sommar- och vinterdestinationer som Visby, Sälen och Åre. Med Expedia kan du bland annat boka följande populära BRA-rutter:

  • Stockholm till Göteborg
  • Stockholm till Malmö
  • Stockholm till Östersund
  • Göteborg till Visby
  • Göteborg till Århus
  • Ängelholm till Sälen
  • Stockholm till Växjö
  • Stockholm till Kalmar
  • Stockholm till Skellefteå

Hur hittar jag de bästa erbjudandena med Braathens Regional Aviation på Expedia?

"Du kan snabbt och enkelt att hitta de bästa priserna med Braathens Regional Aviation på Expedia med vårt interaktiva planeringsverktyg. Det ger dig en tydlig översikt över priser, tider, datum, byten och konkurrerande flygbolag, så att du enkelt hittar de bästa erbjudandena för just din resa. Vill du ha mer tid över att läsa om alla de roliga aktiviteterna på din destination kan du enkelt kombinera flygresor, hotell och kanske till och med hyrbil. Förutom att det är prisvärt har du dina bokningar samlade på en enda plats, vilket minimerar krånglet och förenklar om du vill ändra något i din bokning. Många som flyger med Braathens Regional Aviation vill ha snabba och billiga inrikesresor, privat eller i jobbet, vilket inte sällan innebär en övernattning eller två på resmålet. Tillsammans löser vi resepusslet på kortast möjliga tid."

Hur är det att flyga med Braathens Regional Aviation?

"Det går snabbt och smidigt att flyga med Braathens Regional Aviation (BRA). Till att börja med använder bolaget nästan uteslutande mindre flygplatser, vilket leder till kortare gångavstånd till gaten. Flygplatserna ligger vanligtvis nära städerna, vilket också sparar restid och transferpengar. Slutligen använder BRA enbart halvstora flygplan, vilket snabbar upp bordning, avstigning och bagagehantering. Flygplansflottan består av moderna turbopropflygplan för kortare distanser, som tar 72 passagerare. På morgonen fram till kl. 08:59 bjuder BRA sina passagerare på frukost, och senare under dagen får du kaffe, te, vatten och något litet gott därtill. Matsortimentet ombord har en tydlig miljöprofil, men de flesta flygningar är för korta för en måltid. Tänk på att serviceutbudet på många av Braathens mindre flygplatser är begränsat. På Bromma finns BRA Lounge, som du får tillgång till om du bokar en BRA Extra-biljett med Expedia."

Vilka bagagegränser har Braathens Regional Aviation?

"Braathens Regional Aviation har normala bagageregler för att vara ett nordiskt flygbolag i denna kategori. Du kan alltid ta med ett handbagage, en datorväska och ett paraply ombord. Kabinväskan får väga åtta kilogram och får inte vara större än 50 x 40 x 25 centimeter. Du får alltid checka in en resväska utan kostnad och den får väga maximalt 23 kilogram. Har du köpt biljettypen BRA Extra eller om du är guldmedlem i bonussystemet BRA Vänner får du ta med en extra väska. Eftersom många av Braathens flygningar går till sportorter som Sälen, Åre och Halmstad finns väl inarbetade rutiner för att hantera extrabagage som skidor, snowboards, golfbagar med mera. Detta kostar i regel 200 kronor extra per väska och väg. Villkoren för småbarnsfamiljer är generösa."

Hur kan jag checka in och få information om mitt flyg med Braathens Regional Aviation?

"Det går smidigt att checka in med din smartphone, surfplatta eller dator hemma i köket eller på väg till flygplatsen. Braathens Regional Aviation använder främst digitala boardingpass för att du ska kunna gå direkt till flygplatsens säkerhetskontroll. Du kan checka in så tidigt som 24 timmar i förväg, fram till så sent som 15 minuter före avfärd. Många, men inte alla, flygplatser som trafikeras av BRA har även automatiserad incheckning. Det finns förstås också möjlighet till manuell incheckning i disk och hjälp för den som önskar. Incheckningen sköter du med BRA:s app, via e-post eller på BRA:s webbplats. Där och under Resor på Expedias webbplats hittar du information om din resa. Glöm inte att läsa information i din bokningsbekräftelse, så slipper du överraskningar. Undrar du något kan du alltid gå till våra kundtjänstsidor."

Kan jag tjäna mil/poäng på mitt flyg med Braathens Regional Aviation om jag bokar genom Expedia

"Ja, du kan tjäna poäng med Braathens Regional Aviations lojalitetsprogram när du bokar genom Expedia. Du anger helt enkelt dina medlemsuppgifter när du bokar. Vi rekommenderar att du kontrollerar att BRA bokfört dina poäng efter resan. Braathens bonussystem heter BRA Vänner, är gratis att ansluta sig till och enkelt utformat. Du blir silvermedlem från dag ett och när du tjänat ihop 24 000 poäng når du den attraktiva guldnivån. Du som reser riktigt ofta och når upp till 60 000 poäng med BRA Vänner får det så kallade meritkortet. Du kan förstås nå meritnivån även om du bokar alla dina Braathens Regional Aviations-biljetter genom Expedia. Intjänade poäng kan användas för fria flygresor med BRA. På Expedias webbplats kommer du att se Braathens nya rutter så snart de införs."

Kan jag avboka mitt flyg med Braathens Regional Aviation genom Expedia?

"Ja du kan avboka ditt flyg med Braathens Regional Aviation genom Expedia, eller via flygbolagets kundtjänst om det är ont om tid. Generellt sett har du upp till 24 timmar på dig att avboka din resa från bokningstillfället, även för den enklaste och billigaste biljettformen BRA Fast. Det får dock inte vara mindre än tolv timmar kvar till flygplanet lyfter. De dyrare biljettyperna BRA Bas och BRA Extra är fullt återbetalningsbara. Här tillåts du också boka om ditt flyg, så länge du håller dig till samma resväg. I normalfallet hittar du avbokningspolicyn, eller en länk till denna, i din bokningsbekräftelse från Expedia. Du kan också gå till kundtjänstsidor eller kontakta oss eller BRA om du inte hittat svar på dina frågor. BRA är ett pålitligt bolag som bryr sig om sina passagerare, så händer något under resan kan du alltid prata med kabinpersonalen."