Populära flyg med British Airways

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Nya recensioner för British Airways

Dec 31, 2019

Jag visste inte att det fanns wifi och eluttag o mbord på flyget. Hade dessutom gärna sett någon gratis uppfriskning på planet mellan Köpenhamn och London, t ex kaffe/te och någon liten kaka eller bar.

Dec 31, 2019

Visste ej att det fanns wifi och eluttag ombord. Finns det på alla plan eller bara vissa? Hade gärna även sett någon typ av kostnadsfri förfriskning när man flyger mellan Köpenhamn och London eller tvärtom. Te/kaffe och någon liten kaka eller fruktbar hade räckt! Bra att kunna hämta sitt boardingcard i förväg på nätet eller i mobilen, då slipper man köa på flygplatsen om man ej har bagage att checka in.

Dec 5, 2019

Inte nöjd med placering utan fönster 30c

Nov 7, 2019

nej

Oct 31, 2019

Snabb flygtid

May 3, 2019

Alltid trevligt att flyga med British Airways :-)

Mar 12, 2019

Helt ok

Flyg med British Airways på Expedia.se

Sök på Expedia och få det bästa utbudet av British Airways flyg oavsett resmål. British Airways och Expedia samarbetar för att kunna erbjuda dig de bästa priserna med ett generöst utbud av rabatterade flygningar med flexibla avgångs- och ankomsttider. Detta gör din resa med Expedia komfortabel, prisvärd och minnesvärd. Flyg med British Airways idag och upplev skillnaden.

British Airways är partner till Expedia. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda dig allt du behöver för att kunna boka din kommande resa med British Airways. Vi erbjuder allt från i förtid planerade resor till sista-minuten avgångar, British Airways har ett stort utbud av billiga flyg vilket gör det möjligt att resa ännu billigare. Flyg en behaglig resa med British Airways , vi kommer se till att uppfylla alla dina behov samt att vi gör allt för att göra din resa ska bli så bra som möjligt för dig. British Airways flyg erbjuder flera utresor för din destination vilket gör din resa mer flexibel, vårt utbud är nu större än någonsin tidigare. När du bokar med Expedia så får du tillgång till alla verktyg online för att du ska kunna planera den bästa resan för just dig. Om du behöver hjälp att boka din resa så är Expedias kundtjänst öppen mellan 8:00-22:00 mån till fre och 09:00-22:00 lör, sön och helgdagar för att hjälpa dig med frågor när du bokar din flygresa med British Airways. Expedia och British Airways samarbetar för att du ska vara säker på att du får den bästa resan till det bästa priset.