Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Hotell nära Cala Bona

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Cala Bona

Sök efter hotell i Cala Bona på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Cala Bona genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Cala Bona
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Cala Bona som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Cala Bona eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Cala Bona
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Cala Bona – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Cala Bona?
Cala Bona ligger i ett historiskt område i Tossa de Mar som är känt för sina stränder. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 181 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa boendet nära Cala Bona?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Kampaoh Cala Pola ett av de populäraste alternativen, och detta boende erbjuder en restaurang och avgiftsfri parkering. Här bor du bara 0,6 km från Cala Bona. Ett annat bra val är Arenas Resort Giverola, som ligger bara 0,8 km bort.
Hur många hotell kan jag hitta i närheten av Cala Bona?
Expedia har 144 hotell och andra boenden inom ett par kilometer från Cala Bona.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Cala Bona?
Ja! De flesta hotellbokningar är återbetalningsbara om du avbokar före hotellets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före incheckning. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du ändå kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar från bokningstillfället. Ange datum, klicka på “Sök” och använd sedan filtret “gratis avbokning” för att se de bästa erbjudandena i Cala Bona.
Vad finns det att se och göra nära Cala Bona?
Sevärdheter som Tossa de Mar slott, Basílica de Nuestra Señora del Socorro och Villa Romana dels Ametllers kan lära dig mer om området. Svalka dig i vattnet vid Tossa de Mars strand, Cala Giverola och Playa Santa Maria de Llorell. Playa de Cala Canyelles, Cala Pola och Playa de la Mar Menuda är vackra platser där du kan uppskatta naturen.