Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Dar Allouche 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Dar Allouche med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Dar Allouche. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Erbjudanden på paketresor till Dar Allouche

Hotel Africa
Dar Said
Majestic Hotel
Golf Royal Hotel
Résidence Le Consul

Topphotell i Dar Allouche

Gite du pêcheur Haouaria
Gite du pêcheur Haouaria
3 out of 5
Route de Kélibia Km 6 Echraf, Dar Allouche, Nabul
Hämta priser
3.7/5Good! (6 recensioner)

"Lovely family hotel off the beaten path. If you are near the Al Huwariyah and need a crowd-free calm place in the middle of nowhere with a pool, a tennis court and cozy common areas, this is a place to be. Not to forget an awesome beach just a mile away. Good mood guaranteed."…"

Recension från 14 juli 2019

Gite du pêcheur Haouaria
tyst pool villa med utsikt över havet och bergen
tyst pool villa med utsikt över havet och bergen
Dar atef, Dar Allouche, Nabul
Hämta priser
3/5 (1 recension)
Un cadre d´exception et une nature à couper le souffle

"Une grande propriété avec beaucoup de charme, la piscine est très propore et bien entretenue!, il faudrait penser á améliorer l´installation d´eau chaude.... Un conseil adressez vous directement á Monsieur Atef le fils en cas de besoin!."…"

Recension från 4 sep. 2019

tyst pool villa med utsikt över havet och bergen
Cap Bon Kelibia Beach Hotel & SPA
Cap Bon Kelibia Beach Hotel & SPA
3.5 out of 5
Plage El Mansourah, Kelibia, Nabeul
Hämta priser
3.7/5Good! (7 recensioner)
Vacker strand men tråkigt hotell

"Uselt närområde, smutsigt och ruffigt och framförallt långt in till staden. Dålig service genomgående och få personer som pratar engelska. Fanns exempelvis ingen sammanställd lista med de aktiviteter som hotellet erbjuder och tider för aktiviteterna. Det bästa var stranden och maten, i övrigt erbjöd ..."…"

Recension från 31 juli 2018

Cap Bon Kelibia Beach Hotel & SPA
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Dar Allouche

Det är lätt att boka flyg och boende tillsammans hos Expedia. Detta är ett av de bästa sätten att spara pengar. Du väljer bara det flyg och boende du tycker om och kombinerar dem i ett paket. Med pengarna du sparar kan du skämma bort dig när du är i Dar Allouche. Resenärer som väljer paketresor sparar upp till $603. Du tar dig snabbt dit du behöver med de 400 flygbolagen och 321,000 hotellen i vår internationella databas.

Platser att besöka i Dar Allouche

Behöver du lite inspiration till vad som finns att göra under en resa till Dar Allouche? Låt oss hjälpa till! Nu är det dags att sluta tillbringa timmar på resewebbplatser! Packa istället väskan, ta med kameran och börja din resa! Väl framme behöver du bara ge dig ut och fråga lokalborna om deras rekommendationer.

Närmaste flygplatsen till Dar Allouche

Om du landar på Tunis - Carthage Intl. (TUN) befinner du dig bara 75 kilometer från semestern i Dar Allouche.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Dar Allouche?
är den bästa månaden att besöka Dar Allouche om du vill få det mesta för pengarna. är i jämförelse en något dyrare månad att åka på semester. Om du vill semestra när det är färre turister är den bästa tiden att resa i , men det är någonting speciellt med Dar Allouche i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Dar Allouche?
Det beror helt och hållet på vilket bolag du flyger med, men oftast är det möjligt att kontrollera flygpriserna på Expedia upp till 12 månader i förväg. Man brukar rekommendera att boka en biljett i god tid, men ibland händer det att man får tag i ett billigare flyg endast ett par veckor före avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Dar Allouche?
Att boka din resa till Dar Allouche som ett paket är det enklaste sättet att organisera din resa. Inte nog med det. Du kan dessutom spara pengar när du kombinerar flyg, boende och bil, och varför inte lägga till en upplevelse eller aktivitet när du är färdig med din bokning?

Fler resealternativ