Resor till Fernando de Noronha 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Fernando de Noronha och spara

Topphotell i Fernando de Noronha

Teju-Açu Eco Pousada
Teju-Açu Eco Pousada
3.5 out of 5
Estrada da Alamoa, s/n - Boldró, Fernando de Noronha, PE
4.6/5 Exceptional! (52 recensioner)
"Vi fick sandloppor, inte trevligt"

Recension från 5 feb. 2020

Teju-Açu Eco Pousada
Pousada Lua Bela
Pousada Lua Bela
3 out of 5
Rua Amaro Preto, 113, \N, Fernando de Noronha, PE
4.7/5 Exceptional! (55 recensioner)
Excelente!
"Muito boa a Pousada, linda e confortável! Café da manhã muito gostoso, pessoal muito atencioso! Apenas o lanche da tarde que fez falta algo mais simples, como pão, queijo e sucos!"

Recension från 9 aug. 2021

Pousada Lua Bela
Pousada Da Germana
Pousada Da Germana
2.5 out of 5
Rua Mestre Gouveia, 390, Fernando de Noronha, PE
4.7/5 Exceptional! (21 recensioner)
Recomendo
"Recomendo. Bem localizada, limpa, quarto relativamente espaçoso, café da manhã bom. Internet não era boa, mas não é em nenhum ponto da ilha."

Recension från 11 aug. 2021

Pousada Da Germana
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Fernando de Noronha

Finns det något som är mer avslappnande än en semester i Fernando de Noronha? Under en resa till Fernando de Noronha får du chansen att uppleva dina stranddrömmar, oavsett om du drömmer om att slappna av med en drink eller läsa om din favoritroman på stranden. Många  väljer att boka ett rum nära Praia do Sancho, som ligger endast 4 kilometer från stadskärnan. Du finner även ett utmärkt utbud av paketresor till Fernando de Noronha nära Praia do Cachorro och Cacimba do Padre-stranden, två andra populära alternativ.

Bra att veta om Fernando de Noronha

  • Om frisk havsluft och vacker utsikt över vattnet är vad du förknippar med en perfekt semester bör du vända blicken mot våra strandhotell i Fernando de Noronha. Att bo intill vattnet är ett utmärkt botemedel mot stress.
  • Brasilianska pousador som Pousada Maravilha Fernando de Noronha och Pousada Tubarão är populära bland resenärer av alla slag. Undersök alla bekvämligheter du kan se fram emot och börja smida planer för din semester i Fernando de Noronha.
  • I Fernando de Noronha bor det 3 000 människor, och i orten finns det mycket att se och göra. Är du redo att börja smida planer för några roliga aktiviteter? Då kan du gå raka vägen till vår sida med saker att göra i Fernando de Noronha.
  • Om du vill ha tips på fler attraktioner att utforska under vistelsen borde du lägga till Baia do Sancho, Porcos bukt och Praia do Sancho på din lista. Kom också ihåg att titta på våra semestererbjudanden i Fernando de Noronha för att kunna spara pengar på både boende och upplevelser.

Vanliga frågor och svar