Populära flyg med Finnair

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Nya recensioner för Finnair

Feb 29, 2020

Bra att man fick mat o deryck på planet

Feb 24, 2020

Selfservice incheckning fungerade ej.

Feb 4, 2020

Nothing

Jan 12, 2020

Finnair passade tider tur och retur det gillade jag

Jan 2, 2020

Uppskattar inkluderat bagage i priset. Saknar fika på flyget.

Jan 17, 2019

Fick dålig seating på anslutningsflyget till BKK där jag ock min fru satt åtskilda. Fixades med lite tur i Helsingfors.

Flyg med Finnair på Expedia.se

Sök på Expedia och få det bästa utbudet av Finnair flyg oavsett resmål. Finnair och Expedia samarbetar för att kunna erbjuda dig de bästa priserna med ett generöst utbud av rabatterade flygningar med flexibla avgångs- och ankomsttider. Detta gör din resa med Expedia komfortabel, prisvärd och minnesvärd. Flyg med Finnair idag och upplev skillnaden.

Finnair är partner till Expedia. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda dig allt du behöver för att kunna boka din kommande resa med Finnair. Vi erbjuder allt från i förtid planerade resor till sista-minuten avgångar, Finnair har ett stort utbud av billiga flyg vilket gör det möjligt att resa ännu billigare. Flyg en behaglig resa med Finnair , vi kommer se till att uppfylla alla dina behov samt att vi gör allt för att göra din resa ska bli så bra som möjligt för dig. Finnair flyg erbjuder flera utresor för din destination vilket gör din resa mer flexibel, vårt utbud är nu större än någonsin tidigare. När du bokar med Expedia så får du tillgång till alla verktyg online för att du ska kunna planera den bästa resan för just dig. Om du behöver hjälp att boka din resa så är Expedias kundtjänst öppen mellan 8:00-22:00 mån till fre och 09:00-22:00 lör, sön och helgdagar för att hjälpa dig med frågor när du bokar din flygresa med Finnair. Expedia och Finnair samarbetar för att du ska vara säker på att du får den bästa resan till det bästa priset.