Hitta billiga flygbiljetter med Finnair

Populära flyg med Finnair

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 466 kr för enkelflyg och 2 962 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Flyg med Finnair på Expedia.se

Sök på Expedia och få det bästa utbudet av Finnair flyg oavsett resmål. Finnair och Expedia samarbetar för att kunna erbjuda dig de bästa priserna med ett generöst utbud av rabatterade flygningar med flexibla avgångs- och ankomsttider. Detta gör din resa med Expedia komfortabel, prisvärd och minnesvärd. Flyg med Finnair idag och upplev skillnaden.

Finnair är partner till Expedia. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda dig allt du behöver för att kunna boka din kommande resa med Finnair. Vi erbjuder allt från i förtid planerade resor till sista-minuten avgångar, Finnair har ett stort utbud av billiga flyg vilket gör det möjligt att resa ännu billigare. Flyg en behaglig resa med Finnair , vi kommer se till att uppfylla alla dina behov samt att vi gör allt för att göra din resa ska bli så bra som möjligt för dig. Finnair flyg erbjuder flera utresor för din destination vilket gör din resa mer flexibel, vårt utbud är nu större än någonsin tidigare. När du bokar med Expedia så får du tillgång till alla verktyg online för att du ska kunna planera den bästa resan för just dig. Om du behöver hjälp att boka din resa så är Expedias kundtjänst öppen mellan 8:00-22:00 mån till fre och 09:00-22:00 lör, sön och helgdagar för att hjälpa dig med frågor när du bokar din flygresa med Finnair. Expedia och Finnair samarbetar för att du ska vara säker på att du får den bästa resan till det bästa priset.