Resor till Florianopolis 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Florianopolis och spara

Topphotell i Florianopolis

WK Design Hotel Florianopolis
WK Design Hotel Florianopolis
4.5 out of 5
R. Bocaiúva 1755, Florianopolis, SC
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 950 kr per natt mellan 26 okt. och 26 okt.
4.9/5 Exceptional! (124 recensioner)
"Ambiente refinado mas mantendo o aconchego de casa👏👍"

Recension från 26 sep. 2021

WK Design Hotel Florianopolis
Majestic Palace Hotel
Majestic Palace Hotel
4 out of 5
Av. Rubens De Arruda Ramos, 2746, Centro, Florianopolis, SC
4.2/5 Very Good! (708 recensioner)
"Toujours bien reçu"

Recension från 27 sep. 2021

Hämta priser
Majestic Palace Hotel
Costao do Santinho Resort - All-Inclusive
Costao do Santinho Resort - All-Inclusive
4 out of 5
Est. Vereador Onildo Lemos, 2505, Praia do Santinho, Florianopolis, SC
4.2/5 Very Good! (204 recensioner)
"Excelente"

Recension från 20 aug. 2021

Hämta priser
Costao do Santinho Resort - All-Inclusive
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Florianopolis (med omnejd)

Slappna av vid kusten och se på den vackra solnedgången över det glänsande vattnet på en semester i Florianopolis (med omnejd). Om du längtar efter en perfekt strandupplevelse kan en resa till Florianopolis (med omnejd) vara exakt vad du är ute efter. Du har kanske hört talas om Praia Mole, 12 kilometer bort. Vi skulle rekommendera att du bokar ett boende strax intill, men en hel del resenärer väljer även semestererbjudanden till Florianopolis (med omnejd) med hotell vid Praia do Campeche eller Barra da Lagoas strand, som båda är fantastiska stränder.

Bra att veta om Florianopolis (med omnejd)

  • Om kustlivet är något du drömmer om kan du titta närmre på våra strandhotell i Florianopolis (med omnejd). Ren och frisk luft och häpnadsväckande utsikt över det glittrande vattnet – kan man önska sig något mer?
  • Privata semesterhus är också ett populärt val bland semesterfirare i Florianopolis (med omnejd). Några bra exempel är FL023 6 Bedroom Holiday home By Senstay och Bangalô Espaço Natureza.
  • I Florianopolis (med omnejd) bor det ungefär 412 700 människor. Vad sägs om att ge dig ut och lära känna några av dem? Det är ett perfekt sätt att lära dig lite mer om regionen. Du kan även läsa vår sida med saker att göra i Florianopolis (med omnejd).
  • Praia do Campeche, Barra da Lagoas strand och Ingleses-stranden är bara några av besöksmålen som borde ligga i toppen av din lista över saker att se. Våra semestererbjudanden i Florianopolis (med omnejd) hjälper dig att få mer pengar kvar till att uppleva regionen.

Vanliga frågor och svar