Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Antwerpen

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Antwerpen

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Antwerpen

Flyg till Antwerpen

Mysiga Antwerpen är inte bara en av Belgiens äldsta städer, utan också ett modernt centrum för konst och kultur som kan mäta sig med några av Europas främsta kulturstäder. Här finns en spännande blandning av moderna arkitekturexperiment och museikonst som speglar Belgiens rika historia. Antwerpen är ett härligt resmål både sommar och vinter, och eftersom det ligger bara ett stenkast från Sverige kan du snabbt och enkelt ta dig hit på en weekendresa.

När du är i Antwerpen vill du säkert uppleva allt det staden har att erbjuda av museer, gallerier och kulturevent. Missa till exempel inte att besöka konstnären Rubens hem, som är en fantastisk uppvisning av ett överdådigt 1700-talshem. Här finns också ett antal av konstnärens kända verk. Andra framstående Antwerpen-museer är exempelvis Museum aan der Stroom och modemuseet MoMu.

Om du är mer intresserad av fest och uteliv blir du inte besviken i Antwerpen. Det finns en rad bra restauranger, pubar och klubbar i stadskärnan som är väl värda ett besök!

När du väl är på plats i Antwerpen kanske du vill ha tillgång till egen bil för att kunna se så mycket som möjligt på din semester i Belgien. Du kan hyra bil på flygplatsen direkt vid ankomst eller i centrala Antwerpen. Om du köper en paketresa ingår ofta en hyrbil i Antwerpen i priset. Då kan du även hämta ut bilen direkt när du anländer efter din flygresa till Antwerpen, och du slipper stå i kö.

Ta dig till Antwerpen

Om du vill flyga till Antwerpens flygplats måste du byta på en annan destination i centrala Europa. Det kan dock vara enklare att flyga direkt till Bryssels flygplats och ta dig till Antwerpen på egen hand därifrån.

När du bokar flygresor till Antwerpen kan det vara smart att lägga ihop flyg och boende i en paketresa till Antwerpen. Då ingår både flygbiljetter till Antwerpen och ett trevligt hotell i Antwerpen.

Flyg till Bryssels flygplats

Bryssels flygplats ligger ungefär 40 kilometer från centrala Antwerpen och är kanske det mest självklara alternativet för dig som reser från Sverige, eftersom det är svårt att hitta avgångar till Antwerpens flygplats. Bryssels flygplats är Belgiens största, och det finns ett bra serviceutbud med en rad restauranger och butiker på plats här. Du tar dig lätt till Antwerpen från Bryssels flygplats antingen med tåg (cirka 40 minuter), med egen hyrbil eller med buss (cirka 50 minuter). Du har vanligtvis ett antal tågavgångar i timmen att välja mellan. Biljett till bussen köps när du kliver ombord.

Bra att tänka på när du köper flygresa till Antwerpen

Tänk på att du med största sannolikhet kommer att behöva flyga till Bryssel för att därefter ta dig till Antwerpen, detta eftersom det är svårt att hitta flygresor från Sverige till Antwerpens flygplats. Tänk också på att vara ute i god tid när du ska boka för att hitta riktigt billiga flyg till Antwerpen.

Information om flyg till Bryssel

Destinationens flygplats Bryssel-Zaventem
IATA-kod för ankomstflygplats BRU
Destination Bryssel

Recensioner från verifierade kunder

Nov 7, 2019

Vegetarisk måltid för alla i buisness mkt positivt.

Sep 26, 2018

The fun and seriousc securityfilm on our flight from Faro to Brussels best I ever seen :-)

Aug 20, 2018

Flyget var sent