Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Aruba

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Aruba

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Aruba

Flyg till Aruba

Det kommer nog knappast som en chock för någon att den västindiska ön Aruba ståtar med några av världens i särklass bästa stränder. Romantisk paradisresa eller spännande familjesemester – här hittar du allt du behöver för en ljuvlig och oförglömlig vistelse på himmelska stränder vid kristallblått hav.

Resenärer som bokar sin flygbiljett till Aruba kan se fram emot sol, bad och äventyr på en verklig paradisö i Västindien. Här kan du koppla av under en palm på en ljuvlig sandstrand medan du sörplar på en exotisk drink. Ge dig sedan ut i det Karibiska havets härliga vatten för att dyka eller snorkla och upptäck det färgsprakande livet under ytan. På kvällen får du inte missa att utforska Arubas familjevänliga restauranger och de pulserande jazzklubbarna.

Flyg till Aruba från svenska flygplatser

Det går ett flertal direktflyg till Arubas flygplats från Europa, dock endast charterflyg under högsäsong om du vill åka direkt från Arlanda. Det kan absolut löna sig att kolla upp vilka flyg med mellanlandning som erbjuds när du bokar ditt flyg till Aruba. Både KLM och Arkefly erbjuder direktflyg från Amsterdams Schiphol och dessutom går Blue Panorama Airlines från Milanos flygplats Malpensa. Den största delen av flygen till Aruba går dock från USA och övriga Amerika, så kolla för all del upp flygbolag som United Airlines, Delta Air Lines, Insel Air Aruba eller Copa Airlines, som kan ha utmärkta flygerbjudanden till Aruba med mellanlandning i Miami, New York eller Panama City.

Flyg till Aruba Airport

Arubas flygplats, Queen Beatrix International Airport, är uppkallad efter Nederländernas sedermera pensionerade drottning Beatrix och ligger knappt fyra kilometer utanför centrala Oranjestad. Den moderna och fräscha flygplatsen tar emot ett stort antal turister, då fler än 150 flyg ankommer hit varje vecka från olika delar av världen, dock främst USA och övriga Amerika. Varje år passerar omkring 2 miljoner passagerare genom flygplatsen, vilket gör det

Flygplatsen är relativt liten, men erbjuder resenärer ett varmt välkomnande till ön, med informationsdisk, butiker och bankomater. Här har man investerat stort och flygplatsen har renoverats för att erbjuda en oväntad och förbättrad reseupplevelse. Resenärer kan till och med se sig omkring i en nyöppnad skulpturträdgård, vilket definitivt gör detta till en av världens mest unika och innovativa flygplatser.

Queen Beatrix International Airport är bekvämt belägen för vidare transport mot Oranjestad. Utanför ankomsthallen hittar du gott om taxibilar som erbjuder prisvärd och bekväm transport till fasta priser. Du kan ta dig vidare till Oranjestad eller andra delar av ön och taxin tar upp till fem passagerare åt gången. Det kan vara värt att veta att det enligt lag är förbjudet för hotell att hämta upp gäster på flygplatsen, i syfte att skydda öns taxichaufförer från att gå arbetslösa. Om du hellre hyr en bil för att ta dig runt på ön på egen hand kan det vara ett bra alternativ att boka hyrbil genom Expedia. När du gör en paketbokning kan du spara på både hotell och hyrbil på Aruba.