Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 590 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen.

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.


Förslag på billiga flygresor till Arvika

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Arvika

Flyg till Arvika

Ta ett flyg till Arvika, och upptäck centralorten i kommunen med samma namn. Tätorten ligger precis vid Kyrkviken, i landskapet Värmland, med endast 4 mil till norska gränsen. Från ditt boende i Arvika har du nära till både natur och kultur. Under lång tid har konstnärer lockats av de vackra sjöarna och skogarna med sitt rika djurliv. Här hålls många olika musikevenemang, allt från konserter och musikquiz till festivaler.

Flygresor till Arvika kan gå via några olika destinationer, beroende på vilken ort du utgår ifrån, och om du vill passa på att besöka några fler platser på vägen mot ditt mål. Vet du att du kommer behöva både flyg och boende kan ett prisvärt alternativ vara att boka en paketresa till Arvika.

Flygresa till Arvika via Karlstad Airport

Bokar du flygbiljetter till Arvika finns det några olika alternativ. En möjlighet är att från Stockholm Arlanda Airport ta flyg till Karlstad Airport. Karlstads flygplats ligger knappt 2 mil nordväst om centrala Karlstad, om du följer E18 och riksväg 61. För att komma till Arvika fortsätter du på väg 61 från flygplatsen i omkring 6 mil. Har du tänkt köra hyrbil i Arvika kan du hämta och lämna bilen på flygplatsen, men du kan även välja att resa kollektivt mot din destination och hyra bil när du kommit fram. Från centralstationen i Karlstad går det regelbundet tåg som stannar vid Arvikas järnvägsstation, på sträckan mot Oslo. Det finns även en busslinje som går mellan Karlstad och Charlottenberg.

Med flyg via Hagfors eller Torsby

Det kan vara lättare att hitta billiga flyg till Arvika om du kan tänka dig flera resealternativ. Om du är sugen på att uppleva lite mer av Värmland kan du t.ex. välja en flygtur som går via Hagfors flygplats. Därifrån reser du i sydvästlig riktning på riksväg 61 och passerar Sunne och Rottneros, och i dessa trakter kan du stanna till för att gå på spa, se skulpturerna i Rottneros park, eller besöka författaren Selma Lagerlöfs hem Mårbacka. Om du istället åker på 62:an kan du göra en sväng om Karlstad. Åker du via Torsby flygplats kan du inte bara passa på att se orten, som bland annat är känd för sin skidtunnel, utan även på vägen därifrån stanna vid Sunne och Rottneros längs E45. Från Arlanda till flygplatserna i Torsby och Hagfors går ett par turer om dagen. Åk på morgonen och ha hela dagen på dig att utforska orterna, eller ta kvällsflyget och övernatta på ett mysigt boende.

Från flygplatsen i Oslo

Som tidigare nämnts ligger Arvika relativt nära Norge. Du har därför möjlighet att besöka grannlandets huvudstad Oslo, exempelvis genom att ta flyg från Arlanda till Oslo Lufthavn Gardermoen. När du reser från flygplatsen till Sverige passerar du den norska landsbygden, åker genom tätorten Kongsvinger som genomkorsas av Norges längsta vattendrag Glomma, tills du vid Morokulien korsar över till den svenska sidan med Eda glasbruk och Charlottenberg med sitt köpcenter. Kör du utan att stanna tar resan med bil cirka 2 timmar.