Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Belgrad

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Belgrad

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Belgrad

Flyg till Belgrad

Om du vill boka billiga flyg till Belgrad hjälper det om du kan vara flexibel med restiden. Ett direktflyg till Belgrad kan ta omkring två och en halv timme, men de flesta flyg från Sverige gör åtminstone ett stopp på vägen, oavsett vilken av de större flygplatserna du reser från. Vissa flyg gör flera mellanlandningar på vägen, vilket så klart ökar restiden. Ett flyg som stannar på andra orter längs vägen kan dock vara billigare än ett direktflyg till Belgrad. Hur lång resan blir beror på flygbolaget och var flyget landar på vägen. Ett flyg till Belgrad från Stockholm med stopp i München tar till exempel omkring sex och en halv timme.

Upptäck Belgrad – en stad med kultur och nöjen

Belgrad är Serbiens huvudstad, belägen där floderna Sava och Donau möts. Här finns mycket historia för dig som är intresserad av Europas förflutna: området har varit hem åt kelter, romare och många andra innan slaviska folkslag tog över. Serbien har under olika tidsperioder tillhört det bysantinska kungariket, Bulgarien och Ungern. I södra Belgrad finns det historiska museet, där du kan lära dig mer om Jugoslaviens historia, både före och efter kriget. Du kan ta spårvagnen dit och se lite av staden på vägen.

Ada Ciganlija är ett av Belgrads största sport- och fritidskomplex. Tidigare var det en ö, men numera är området anknutet till Savas flodbank. Stranden är populär bland badare under sommaren. Här finns också möjlighet till vattensporter som jetski.

Lär dig mer om stadens historia med en flygresa till Belgrad

Det finns många historiska platser att besöka i staden, bland annat Avalatornet, där man har utsikt över hela staden. Nationalmuseet och det gamla palatset i staden ger en fascinerande inblick i stadens och landets historia. Du kan även besöka Titos mausoleum. Trg Republike är stadens centrala torg som också fungerar som en populär mötesplats. Här kan du se statyn av fursten Mihajlo och strosa längs gatorna däromkring för att hitta en bar eller restaurang att slappna av i. Du kan också besöka slottet som ligger något utanför centrum. Trädgårdarna är särskilt vackra, så slottet är värt ett besök om du reser till Belgrad på våren eller sommaren.

Flygresor till Belgrad: praktisk information

Ett flyg till Belgrad landar på Nikola Tesla Airport, som ligger strax under en halvtimmes bilfärd från staden. Det går även bussar regelbundet från flygplatsen in till själva staden, och resan med buss tar också omkring en halvtimme. Flygplatsen är en av Europas snabbast växande och har restauranger, barer och shoppingmöjligheter.

När du bokar ditt flyg och ditt hotell i Belgrad kan du göra det i form av en paketresa. En paketresa till Belgrad innebär helt enkelt att du bokar flygbiljett till Belgrad, hotell och eventuellt hyrbil på samma gång. Du slipper på det viset söka efter dessa separat och det kan dessutom spara dig pengar på resan. Att hyra bil i Belgrad kan vara ett roligt sätt att se mycket mer än vad som är möjligt när man förlitar sig på allmän transport som tåg eller buss. Dessutom kan du lättare ta dig fram i egen takt under semestern.

Information om flyg till Belgrad

Destinationens flygplats Nikola Tesla
IATA-kod för ankomstflygplats BEG
Destination Belgrad