Billiga flygbiljetter till Berlin

Förslag på billiga flygresor till Berlin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 298 kr för enkelflyg och 648 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Eurowings
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd

Flyg till Berlin

Från Sverige går det att flyga direkt till Berlin från Stockholm och Göteborg, och det finns gott om billiga flyg att välja mellan. Beroende på vilket flygbolag du väljer landar du antingen på Berlin Tegel eller Berlin Schönefeld, två flygplatser som båda ligger på smidigt avstånd till centrum. Bor du närmare Köpenhamn än Stockholm går det också direktflyg därifrån till båda flygplatserna.

Flygresor från Stockholm tar cirka en och en halv timme medan den som bokar sina flygbiljetter från Köpenhamn kan räkna med att flyget tar omkring en timme. När du väl har landat kommer du snabbt in till Berlin tack vare Tysklands effektiva transportsystem.

Flyg till Berlin Tegel-flygplatsen

Berlin Tegel är Berlins huvudflygplats och det är också här de flesta internationella flygen landar. Med dess läge endast åtta kilometer från centrum ligger den smidigt till för både affärsresenärer och turister att ta sig in till sitt hotell i Berlin. Från flygplatsen tar det bara 20 minuter med expressbuss in till de centrala delarna av staden, men du kan också välja att ta bussen till ett antal olika transportnav för vidare resa med tunnelbana eller tåg. Faller inte detta i smaken går det förstås också bra att hyra bil på flygplatsen för den korta färden in till centrum.

Flyg till Berlin-Schönefeld-flygplatsen

Berlin-Schönefeld ligger i gamla Östberlin cirka 18 kilometer från centrala Berlin. Från flygplatsen finns det ett antal transportalternativ för den som vill ta sig in till staden på snabbast möjliga sätt. Som man kan förvänta sig av Tyskland finns det välfungerande kollektivtrafik med både regionaltåg och speciella flygbussar.

Området runt Berlin är väl värt att se, så har du planerat in en längre vistelse kan det vara en god idé att hyra en bil. Då kan du slå två flugor i en smäll och göra det lätt att ta sig in till centrum samtidigt som du får möjlighet att ge dig ut på sightseeing utanför stadens gränser.

Tysklands härliga huvudstad

Berlin är en stad som kokar av kreativitet och livsglädje. Staden har rykte om sig att vara en av världens främsta när det gäller nattliv och kultur, och det tar inte lång tid i Berlin innan man förstår varför. Den som gillar klassisk musik kan välja mellan tre olika operahus och de världsberömda Berlinerfilharmonikerna, medan nattugglor får dansa natten lång på trendiga klubbar inhysta i gamla industrilokaler.

Är det sevärdheter du är ute efter har Berlin, trots den stora förstörelsen under andra världskriget, mycket att erbjuda. Börja vid triumfbågen Brandenburger Tor och gå sedan vidare till den glaskupolsprydda riksdagen och stadsparken Tiergarten. Precis intill parken hittar du Förintelsemonumentet, ett enormt monument bestående av 2 711 betongpelare tillägnat judarna som mördades under förintelsen. Detta monument och ett antal museer i Berlin vittnar om en mörk period i mänsklighetens historia och är viktiga att uppleva.

Vill du ha ett fågelperspektiv över staden ska du bege dig till TV-tornet vid Alexanderplatz. Tornet är 368 meter högt och från den stilla snurrande restaurangen på 307 meters höjd kan du en klar dag se hela fyra mil bort.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Berlin

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 298 kr för enkelflyg och 648 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Eurowings